torsdag 26 mars 2009

Lyckad p-fest

Igår var det personalfest ja, det började rätt lugnt. Jag tyckte det var för lugnt, så drog igång ölspel. Vilket jag tror uppskattades, sen blev det en runda runt KM. Vi spelade black jack hela gänget, en del var riktigt störande gäster. Vilket var jättekul, jag lyckades vinna hela 50 spänn. Har aldrig vunnit något innan, så är hyfsat nöjd alltså. Sedan drog vi en vända på Harrys för kolla läget. Deras kareoke är ingenting jämfört med Olearys, så vi drog dit rätt fort. Josephine och jag dansade på det såkallade dansgolvet och jag hade riktigt skoj. Vi hade tur, Fredde jobbade i baren och inte som kareokevärd, så vi slapp sjunga :)

Idag har jag jobbat 7 timmar på Ica - inga problem. Jag har inte kommit in i åldern att man blir cpbakis efter man druckit alkohol till kl 2 på natten. Det blev inte mycket sömn, så börjar bli övertrött nu.

Jag lyckades slarva bort mina älskade vantar igår. Men de är återfunna och jag får dem senare. Jag blev så ledsen imorse när jag skulle knalla bort till jobbet och fick gå med händerna i fickorna hela vägen för att inte förfrysa fingrarna och tvingas se ut som värsta muppen. Men det är sånt man får ta!

Bilder från igår ligger uppe på Facebook - kika! ;)

Inga kommentarer: