lördag 15 augusti 2009

när vodkan gjort oss vackra


Nu är man hemflyttad igen, kanske inte det roligaste. Men hoppas att det löser sig snarast, annars får jag spelet. Det som har varit kul med att flytta hem (än så länge, tvivlar på att jag kommer komma på såå många saker) är att min kisse sover hos mig på nätterna, hon måste saknar mig något enormt! Så jag slipper sova själv ;) haha. Sen att man får mat, jag behöver inte laga mat själv. Kom hem från jobbet idag, och då står min mamma färdig med en tallrik mat där till mig. Bättre kan det ju inte vara. Ännu en slitsam helg, bara massa jobb! Veckan blir inte sämre, ledig först på torsdag och då ska bilhelvetet besiktas, hoppas att den går igenom!

Tid för fest? nej nej nej, sånt är inte och tänka på, först om två veckor kanske? Kalmars uteliv är ju inte så livat ändå, så känner inte att jag missar för mycket direkt!

TIPS! Raggar aldrig SERIÖST på en crouiper, för i mina ögon är du värdelös. Har du inte lyckats ragga upp en enda tjej på hela kvällen, utelivet är fullt med tjejer. Om du kommer till mig, som sitter fast bakom ett bord, då har det hela gått lite föööör långt. Du har absolut ingen chans ändå, tror du har större chans på nån salongsberusad tjej med lite för dåligt självförtroende, faktiskt. Hon behöver ju inte vara vackrast i världen, men vad gör det för en kväll? Haha, ja ibland är det nog inte så nyttigt med alkohol. Hjärncellerna verkar försvinna ;)

Olearys ikväll, då kör vi!

Inga kommentarer: