onsdag 18 november 2009

SNART ÄR JAG PÅVÄG OCH JAG ÄR SÅ NERVÖS!


Snart är jag påväg, det känns helt sinnessjukt. Jag ska gå upp igen om fem timmar, hur stor är chansen att jag kan sova nu? Jag är sjukt nervös och imorgon kommer det vara ännu värre! Jag och flygplatser är ingen bra kombo alls, men jag tror nog att jag ska fixa det här. Man kan om man vill, om man inte är för lat. Men jag ska lata mig tillräckligt i Thailand. Det var stormigt förut idag och jag blev livrädd när en kund sa det på ICA. Det ska fan inte vara någon storm nu, jag ska till Thailand, det ska inte vara nått krångel. Mina flyg ska gå när det är angivet att de ska gå och inget annat. Jag orkar inte med det, det är jobbigt som det är redan. Sen är det ju min engelska, den är åt helvete, men det ska nog gå det också. Det roliga är ju att jag nu fått reda på att en tjej som Victor lärde känns i Australien ska med oss också, och hon är från Japan och kan ingen svenska. Katastrof :P

Men jag tror nog att det kommer gå bra, jag har intalat mig det. Jag kommer sakna massa människor här hemma, men jag kommer hem igen den 20e december :) man får bara en chans här i livet och jag tog den nu. jag ville göra nånting och nu ska jag göra det. jag ska utomlands, vi ska backpacka vilket jag har varit så sjukt skeptisk till, men nu blir det av och jag ska ha så roligt!


Nu: försöka sova

imorgon: resan till Asien börjar 06,25 Kalmar Airport. jag har ett antal timmars dötid på Arlanda, så det kan kanske bli en del sms skickade ;)

Inga kommentarer: