onsdag 9 december 2009

BIO I BANGKOK

Nu ar vi pa Koh Chang pa en strand som heter Lonely beach och det ar jattefint har :) Idag har vi legat pa stranden hela dagen och haft det toppen! Det har varit sjukt varmt idag precis som det ska vara sa nu hoppas vi pa santhar vader i sju dagar till :)

Imandags sa var vi pa bio i Bangkok, pa biografen vid MBK. Vi sag Twilight new moon, som jag faktiskt tyckte va bra, nastan battre an ettan. Biografen var sjukt stor! Det var riktigt skoj. Den dagen var det ocksa kungen fodelsedag har nere och det var sjukt mycket folk pa gatorna som firade honom. De har sjukt stor respekt for sin kung har, vi fick sta upp precis innan biofilmen borjade medan de spelade upp nationalsangen. Vilken ar en udda upplevelse eftersom vi inte har nagot sant kvar i Sverige. I Sverige ar det valdigt latt och bli kallas rasist utan anledning ocksa, vilket ar valdigt synd.

Japp, nu blir det Koh Chang till den 17e dec tror jag de har planerat, sa alla jobbar pa en fin branna till hemresan. Sedan blir det lite shopping i Bangkok de sista dagarna. Jag ser framemot detta! :)

Inga kommentarer: