måndag 31 maj 2010

NEJ.


soluppgång söndagmorgon. hemkommen ifrån kalmars nattliv.

nu: jobb. mulet och blåsigt, ovanligt? nej.

JAG HAR EN PLAN??!?!?!?!?

asså, jag läser om Katrins förlossning på hennes blogg. hon har bara hunnit med en liten del, jag vet inte ens om jag vill läsa fortsättningen. jag har skummat hennes kommentarer och överväger att inte vilja skaffa barn när det står hur ont och jobbigt det är. jag har aldrig varit speciellt intresserad av hur det går till och föda barn , för jag gillar inte direkt barn. borde nog skita i att undersöka saken också och bli sjukt chockad och förstörd när den dagen kommer... bra plan?! ...

lördag 29 maj 2010

JOSSAN & JOSSAN KÖR IKVÄLL


gutt att man startade dagen kl 07.00! jobb på schemat, vad annars?! tiden gick olidligt sakta idag, fick ta lärdom av att vissa människor är konstigare än andra, igen...

ikväll blir det fest med Josephine, trevligt värre. det var alldeles för länge sen sist, fulsprit blir det idag. jag har tjatat ut mina cider alldeles för mycket tror jag, fy skam att jag inte tål öl i större mängder...

fredag 28 maj 2010

VANSINNIG FREDAG


slipper utgång pga av ändrade arbetstider, start kl 8 imorgon. alldeles för tidigt, vansinnigt för tidigt om jag skulle gå ut. blue mountain state på mtv förgyller kvällen, snart dags att krypa ner i sängen. bra fredag, är helt slut efter mitt pass på ica, folk ska handla så stört mycket när det är fredag och speciellt lönefredag.

PUMP IT UP

latheten tog inte över idag, solen skrattade åt mig när jag nu har städat hela lägenheten. men nu är det fint! sen var jag tvungen och dra en vända in till stan, det är ju mors dag på söndag. kl 14 blir det jobb :)

torsdag 27 maj 2010

KUL MED SÄLLSKAPSRESAN

cool bild.

alltså, johan har suttit och citerat massa från sällskapresan-filmerna och jag har bara sett snowroller, så jag drog sällskapsresan och SOS nu i början av veckan och verkligen förundras hur de kan vara så fantastiskt roliga efter alla dessa år! De är gjorda på 80talet, helt sjukt. säg en svensk film som är gjord på 00-talet som är rolig liksom , alltså riktigt rolig. Sunes jul, Sunes sommar och Yrrol är också riktigt roliga filmer.


massa jobb hela tiden,
bra grejer.


DÖDSTRÖTT

är så himla trött... och fryser gör jag, sov med pyjamasbyxorna på inatt, när hände det sist? helt stört. är inte van att jobba 14 timmar längre, var jättetrött redan kl tolv igår när jag satt på olearys. nu blir det jobb igen på ica, bara att klistra på leendet.

tisdag 25 maj 2010

KATRIN Z

äntligen har Katrin Z fått sin bebis :) misstänkte det när det inte hade kommit ett enda inlägg under hela dagen!

NÖJD NÖJD NÖJD NÖJD


lönen har ramlat in på kontot , svinglad. firade med en shoppingtur på maxi , hittade en av mina favoritfilmer (som jag faktiskt inte äger) : YRROL. jag är så himla lycklig, hela kvällen är räddad och alla andra tråkiga dagar för den delen också. fint ska de va!

ledig dag, regn på det. ska möta tovelisa inne i stan när hon slutat jobbet. blir lite mat o kanske shopping på det. nöjd. hej å hå.

måndag 24 maj 2010

STAMP ON THE GROUND

ny favorit som jag ger ungefär en vecka , sen kommer jag har lyssnat sönder den :)

söndag 23 maj 2010

SPÖKSKEPP





lite bilder från gårdagen, blev inte så många. ganska stabila ändå.
lugn och fin dag har det varit, drog en promenad nu ikväll, väldigt skönt ute , känns som sommar nu :) underbart.

det blir lite film efter blue mountain state och så jobb imorgon igen!

FET KVÄLL MED GÄNGET

på min lediga helg ska jag visst jobba idag, bara fyra timmar, 100% ob så det är helt okej ändå.

igår blev det nästan all in, jag har nog inte börjat dricka så tidigt som vi gjorde igår sen springbreak förra året. klockan sex började vi , då hade Johan & jag tryckt i oss varsin pizza så vi skulle klara hela kvällen. och nog gjorde vi det, jag klarade nog den bättre än Johan iaf. vi hade iaf förfest hemma hos Martin vilket var trevligt som alltid , de hade inte med sig nån kompis igår så vi fick ingen karatefylla vilket var bra! Det blev faktiskt vallen för vår del , vilket var otippat roligt. stannade hela kvällen, det gjorde mycket att de var massa folk man kände :)
det enda dåliga på kvällen var ju att kl 02,30 sådär började man ångrar att man inte tagit på sig några strumpbyxor och en riktig jacka, så där stod man o frös i en klänning och en tunn kavaj. men jag vatt glad ändå :) jag är iaf hyfsat brun och det måste man skryta med!

yes, fint ska de va! bilder kommer ikväll eller jag inte hittar på nått asroligt å sådära...

lördag 22 maj 2010

HUR SKÖNT ÄR DET INTE MED LEDIG HELG?!


holmevi leverar ännu en snyggbild, från harrys förra veckan. nice!

det blev en tur till borgholm igår, åt lite mat med robin och sen tog vi oss in till kalmar igen för att festa till det lite. vi drog till den tråkigaste förfesten på riktigt länge igår, vi dissade den rätt fort och så körde vi olearys & krögers. mycket trevligt! vaknade halv nio idag av att solen förvandlat sängen till en bastu, men jag är pigg så vad gör det ;)

det blir fest idag också , men först ska kroppen har några timmar sol. helt perfekt med ledig helg nu :)

fredag 21 maj 2010

LIVET ÄR UNDERBART


efter regn kommer solsken, jag var överlycklig och supertrevlig på jobbet idag, bara för att jag visste att jag slutade kl 13 och himlen var klarblå. helt underbart, har solat två timmar idag också. yey, brännan börjar ta sig :) det vankas lite utgång ikväll, med vem och vart vet jag inte än ;)

ÅSKAR

alldeles för tidigt och stiga upp nu, men jobbar bara till kl 13 vilket är helt okej :) massa åska inatt, för ovanlighetens skull vaknade jag av den , vilket jag aldrig brukar göra. men jag somnade om som tur var! tjoho

torsdag 20 maj 2010

SOLEN TITTADE FRAM TILL SLUT

solen kom idag , helt underbart. pressade två timmar här hemma, sen ville syrran ha sällskap inne i stan och så blev det. skulle ju kolla den där klänningen som hm självklart inte har inne, så nu är frågan om man orkar beställa hem den eller inte...

det blev iaf grillat hemma hos päronen. efterrätt och hela köret, fint ska de va. vi såg nog den konstiga filmen på länge: the cell. helt störd. jag lånade hem hela säsongen av kalla fötter , ifall att det skulle bli dåligt väder i helgen då jag är ledig ^,^

nu: sängen, börjar redan 07,30 imorgon.

SKÖNT MED EN LEDIG DAG


blev väckt vid halv nio idag , faktiskt så steg jag upp då och har varit ute och gått en promenad. tji fick jag för att vara duktig och motionera lite, det är cpvarmt ute. det är helt okej, solen kan ju dock sluta lysa med sin frånvaro.

idag är jag ledig , jag ska in till stan och kolla shoppingutbudet, har sett en klänning på h&ms hemsida, men jag gillar inte beställa hem över nätet när jag kan åka in till stan o provar det. för om det inte är bra är det otroligt jobbigt och skicka tillbaka. allmänt lat, javisst!

onsdag 19 maj 2010

STACKARS HON SOM HAR DET BRA


hård men bra dag på jobbet , dissade margareta-loppet för att jobba istället, kändes som ett bra val. jag och springa funkar ju inte , jag och jobbar är dock en väldigt bra kombo! och så dissar jag utgång ikväll faktiskt, småtråkigt och allt detdära men jag har en ledig helg och dricka tre dar i veckan är inte riktigt min grej...

imorgon kommer mina föräldrar hem från Kreta, så ska hem och hälsa på dom och bjuder in mig själv på middag, fint ska det va!

FIN FÖRMIDDAG MED CHARLIE SHEEN & CO

jobbet börjar kl 14, vad har jag gjort hela förmiddagen nu då? jo, kollat 2 ½ men , inte nånting mer. eftersom detta är det roligaste programmet jag vet så har det varit en bra dag än så länge. tror jag skiter i utgång ikväll, har ingen lust. kanske kommer på bättre tankar under dagen, återstår att se!

tisdag 18 maj 2010

DESPERATA HEMMAFRUAR OSV....

liten notering: hade för några veckor sen på tvn en tisdagkväll för jag väntade på det nya programmet cougar town (som för övrigt verkligen är skitroligt!) och småkollade därför lite på desperate housewives , nu är jag typ fast. alldeles för sent påkommet kanske, men tisdagar är den bästa tvkvällen i veckan, lätt.

FAMOUS FOR NOTHING


jobbet gick helt okej, fick jobba en halvtimme längre, inte jobbigt nånstans och det ger pengar. bra skit.

jag vill ha sol nu. bild: sunny beach , erik och jag. det var en bra vecka, massa skratt, sol och fest! kanske blir en vecka i sommar också, om man har tur :) det märker vi , planering är inte min starka sida. vad jag har planerat är iaf sthlm i juni , bra grejer.

fundering: vafan hade blondinbella på sig på den där galan? seriöst.

2 UNDANTAG


solen sken när jag vaknade, försvann dock lika fort. det blir lite jobb i em, bara fyra timmar vilket är lite lagom sådär :) har städat lite till idag, fixat myrdosor så hoppas att de jävla myrorna försvinner nu, inte mysigt att har dom i hallen liksom...

angående mitt inlägg om särskrivningar och felstavningar, jag kan göra två undantag och det är såklart Katrin Z och Maria Montazami. jag har inte följt hollywoodfruar men sett nått program ibland och jag gillar henne.

måndag 17 maj 2010

ANA GINA PIGGAR UPP MIN MÅNDAGKVÄLL

myror invaderar hemmet, jag städade till och med lite idag men de är kvar så måste fixa några myrdosor... jaja, det blir nog bra.

det blev massa timmar på ica idag också, massa och göra som vanligt. förra veckan kom mammsen med matlådor till mig, så jag åt iaf god köttfärspaj till lunch idag. mycket fint.

ana gina är så stört rolig , gillar att läsa igenom hennes blogg ibland :)

LÄR ER STAVA

jag tycker: om man ska ha blogg ska man väl kunna stava riktigt? eller är det bara jag som får ont i ögonen av felstavningar eller särskrivningar? jag blir sjukt irriterad. så himla svårt är det inte!

något mer jag stör mig på är när folk skickar sms och inte använder punkt eller kommatecken. allt är i en ända mening, kom igen liksom.

söndag 16 maj 2010

DOKUMENT INIFRÅN

fullt upp idag plus lite lathet inräknat. igår hade jag, amanda, sanna & emelie en mycket trevlig kväll. vi käkade pizza och drack lite cider och höll oss uppdaterade. sen blev det harrys, efter lite strul sådär och en sur vakt. tråkigt nog så var det inte jättemycket känningar och sen tog jag det väldigt lugnt :) det blev nattmat hemma hos sanna, man orkar ju inte käka en hel pizza så vi tog resterna kl halv tre. fint ska de va!

idag blev det middag hos farmor o farfar, väldigt fin pannkakstårta till efterrätt, var som ett barn igen, hur ofta får man det liksom?! sen vatt det jobb 15-21 , otroligt mycket och göra som vanligt på söndagar, men tiden gick fort.

nu har jag sett dokument inifrån - McFusk & co. jag är glad att jag inte jobbar på donken. det är inte bara ett skitjobb, de gör allt för att du inte ska få någon lön.. jag blir så arg när jag ser sånahär program. och sen var det lite om maten också, men eftersom jag är glutenintollerant så får jag alltid en ny hamburgare eftersom de måste göra en specialbeställning så jag känner nog ingen rädsla för att gå dit och få gammal mat iaf :)

nu: sängen. huvudet värker och det är jobb imorgon igen!

lördag 15 maj 2010

I GOTTA FEELING?!


arbetspasset är ica är avklarat, nu återstår bara roliga saker :) jao. förutom att sminka sig, det är grymt tråkigt.. fest med Sanna & Amanda , det behöver vi! KÄNNER PEPPEN!! vi hoppas på harrys ikväll, sånt man märker. kul att det är varmt o så att man kan skita i strumpbyxorna, eller så gör man bara det iaf?! ska se om man har några hela , haha.




i gotta feeling är alltid ett säkert kort , nu kör vi ;)

GODNATT 02.50

hur svårt kan det vara och gå ut innan kl tolv? helt stört dött tills dess, lagom kul. jag frös inte , det var bra. det gick inte såå bra, men det är okej. nu ska jag sova, är jättetrött. jobb kl 11 imorgon. tjohej!

fredag 14 maj 2010

I-LANDSPROBLEM PÅ HÖG NIVÅ

2008

är proppmätt, har ont i magen. hoppas det går över under kvällens gång, annars blir man gnällig..

jag är så himla smart, jag drar på min vita skjorta jag ska jobba i och sen ska jag bättra på sminket.. vad gör jag inte då? jooo, spiller foundation på skjortan. går det bort?? neej klart det inte gör , har jag nån backup-skjorta? neej . jag rotar fram min gamla skjorta som typ är sönder. den får det blir, den är mycket skrynklig, men vad har jag för val?! haha, kjolen åker på idag igen. jag har inte haft den under hela vintern eftersom jag inte gillar hudfärgade strumpbyxor så mycket. jag lär väl frysa satan bara för det, men det ska vara vår nu.

INGEN VINST IGÅR HELLER ^,^


har avslutat jobbet på ica, men det blir lite jobb på olearys ikväll. det var ett tag sen känns det som, men det krockat mycket med alla mina stängningar på ica. inget och lipa för.

quizet på Olearys igår gick inte alls så bra , vad hade vi förväntat oss? men det var himla trevligt ändå, blev lite nachos och cider och mycket fint sällskap. vi tar revansch nästa vecka ;)

snart kommer syrran och hämtar mig så ska vi till mormor & morfar och käka middag, sen kommer man vara mätt och belåten ett bra tag. fint ska det va!

torsdag 13 maj 2010

DROPKICK MURPHYS

dirty glass är en riktigt bra låt med dropkick murphys , som jag fastnat något stört för just nu. nästan bara detta som spelas nu. bra skit.

BRA GREJER PÅ GÅNG.


en sådan fin dag detta har varit hittills. det blev lite lunch på thai silk (jag vet att jag sagt att jag aldrig mer skulle äta där, MEN ming är fortfarande stängt och typ alla andra ställen hade ju stängt idag eftersom det är nån röd kristen dag idag, idioti!) men det var faktiskt ganska gott :) sen har jag kommit hem och slappat till vänner & 2½ men-avsnitt. så himla värt, vänner-avsnittet då rachel föder barn är lätt topp3-roligast! underbart.

kan bli en dusch för tillfräschning, kan liksom behövas ^,^ på lördag händer det roliga grejer faktiskt! planering är inte min starka sida, men ibland händer det och då är det bra saker på gång asså ;)

CPMYCKET FOLK ÖVERALLT.


cpmycket folk som handlade igår på ica, ingen förstod grejen. kristihimmelfärds är väl ingen storhelg, bara en röd dag liksom, men stört mycket folk hade vi...

sen blev de en sväng ut, mötte upp Haris på Harrys (haha) redan vid halv elva, efter en kvart var det jättelång kö. så det var cpmycket folk där igår också, faktiskt himla roligt.. sen gick brandlarmet, lagom kul. förbi krögers för lite spel och det gick ju åt helvete som vanligt.

ledig idag, musikquiz på olearys ikväll =)

onsdag 12 maj 2010

SOVER FÖR MYCKET - BLIR BARA TRÖTTARE...

sov för länge idag också, hade tänkt mig 9 timmars sömn men körde 10 inatt också.. förstår inte hur jag kan sova så himla mycket... det tråkiga med att sova så många timmar är att när man väl vaknar är man fortfarande trött. hur kan jag vara trött nu liksom? nej, man ska hålla sig vid sju, det är lagom...

blev ledig från olearys ikväll eftersom de har ändrat när bordet öppnar. så blir nog en utgång istället , nu till de stora problemet, med vem och vart?! jag har hela dagen på mig , men måste bort till bolaget nu iaf och sen väntar jobb kl 14.

tisdag 11 maj 2010

FAMILJEN ÄR ETT BAND.

mat hos familjen ikväll, föräldrar åker till kreta på torsdag så dom ville träffa mig innan (a) det bjöds på grillat och en promenad i solen. trevligt värre. jag blir dessutom ledig från olearys imorgon, så blir kanske en liten utgång, dock väldigt lugn såfall ;)

SUNSHINE

Fet
fint med tre timmars solning nu på förmiddagen. behövs nog inget solarie den här veckan :) ledig dag, ska hem till skogen i eftermiddag, mamma & pappa åker till kreta på torsdag så måste träffa dom lite innan, grillat står på menyn, tackar man ju inte nej till!

måndag 10 maj 2010

ATT DISSA OCH MISSA

kinza blir ju bara tråkigare och läste hennes inlägg "three pics" om en kille som raggat på henne och hon skulle bli ledsen om hon gick fram till en snygg kille och få dissen.. men hallå? jag tänker precis tvärtom. du måste våga gå fram, du kan inte veta nånting om honom genom att bara kolla. visst, han kan vara upptagen eller ha dålig smak. men då är det ju hans problem, sen kanske han inte ens är intressant. men man måste våga få nobben, om man är säker på sig själv så har man inget och förlora. man måste våga ta kontakt, de värsta som kan hända är att du får ett nej och det är inte värsta grejen. du överlever och de finns fler där ute. jag tänker alltid såhär: om han dissar mig är det han som missar något och inte jag, eftersom jag inte vill umgås med idioter. fast sen blir man inte dissad överdrivet mycket som tur är heller. om man vet vad man vill ha, så kan man på något sätt alltid få det ;)

KALMARPOSTEN ^,^


haha, bilden från Kalmarposten. jag har fått en hel del kommentarer angående den från stammisarna på ica. vi fick den största bilden på 14is på stan förmodligen bara för vi var så positiva. när man tänker efter var det ju jävligt gutt och få lagad mat varje dag, annat är det nu...

dagen gick fort på ica. underbart. jag har läst ut den förlorade symbolen nu, riktigt kass bok. jag älskade ju änglar och demoner och davinci-koden, de andra har jag inte orkat läsa. men den här var inte bra alls, början var okej, men den blev ju bara sämre och sämre för varje kapitel sen... tråkigt när det blir så, sen var ju shutter island för skum för min smak, gillade inte den filmen.

LASSE W:S LJUVA RÖST

jag sov 10 timmar inatt, nu är man tröttare än tröttast. ingen energi, jobb om två timmar. ska ligga under filten och läsa ut min bok. det här vädret börjar bli uttjatat.. inte meningen att dissa, men jag orkar inte idag. kör winnerbäck på repeat, underbara texter.

SWE:

Sveriges nya skylt vid riksgränsen:
Välkommen till Sverige! Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du
laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!!! Tycker DU detta är vansinne så kopiera detta för det gjorde jag.

söndag 9 maj 2010

CPFYLLAN 8 MAJ 2010

leverar gårdagens bilder av cpfyllan;





laktrisshoten är inte min kompis.





kommer fler på face , imorgon , kanske...

TJOHO


det blev lite gyros och en tripp till borgholm med robin. mycket trevligt och ha honom tillbaka, förstår inte varför man ska åka och bo i fjället ett halvår. film ikväll, det enda som fattas är colan.

DET VAR HÅRT IGÅR...

usch & fy för igår. det började bra , tills emil tog fram laktrisshoten - då gick det bara utför. på olearys blev det all in och jag skrapade upp mitt knä igen. jag fick skjuts hem av chefen , tackar jag fint för. nu mår man bra igen , blir lite äkta bakismat på det här..



lördag 8 maj 2010

HUGGER I STEN

jag är stört trött idag, sen regnar det också. jobb kl 15. jag har blivit övertalad att åka och käka med johan. magen kan nog behöva lite mat, är ungefär ett dygn sen man åt sist, förutom choklad ^,^

jag vill att de ska gå en månad nu! för då är jag i sthlm hos wadde :)

fredag 7 maj 2010

HEMMA FRÅN JOBBET!

Jag kom hem från jobbet för cirkus en halvtimme sen, jag har noll lust att gå ut så det blir sitta hemma ikväll. Känns faktiskt väldigt skönt, eftersom jag ska ut imorgon istället, lördagar är mer värt att gå ut på :)

när jag för två veckor sen var på harrys så fick jag frågan av en kompis som är 25: hur fan jag kommer in på harrys en lördag? , vilket inte ens han gjorde för tre år sen. haha, det roliga med Kalmar är att om man jobbar ute och har kontakter så kommer man in överallt ;) svårare än så är det inte, se bara på Palace på lördagar, hur många är över 22 liksom? just det, fortfarande bara massa teens..

PIZZALUNCH OCH MASSA PROBLEM


två timmar kvar till jobb, jag tänkte slumra lite men kan jag sova eller? nejnej, klart jag inte kan det bara för att jag vill. började kolla på a night at the roxbury, som för övrigt är stört rolig, men idag orkade jag inte lyssna på den lilla killens röst. haha.

det blev lite fin oxfilépizza på italia idag, gud vad värt. det som är lite sjukt är att 1) ming är fortfarande stängt, har varit det över en månad, för fan, så lång tid kan det inte ta och renovera, kom igen!! 2) varför i helvete ska man stänga av halva åhlensparkeringen? finns ju typ inga parkeringsplatser kvar. det är den enda parkeringen i stan som jag tycker om att parkera på...
sen hittade jag ett par skitsnygga jeansshorts på lindex, riktigt ljusa, satt som en smäck. nu vill jag ha sommar så jag kan börja använda dom!! ;)

VÅREN BÖR KOMMA NU


robin & jag springbreak 2009

våren vill då aldrig komma till oss.
idag regnar det, och blåser. som det gjort alla andra dagar den här veckan. idag blir det en soft dag, har bara arbete 3 timmar ikväll, men det blir en värd stängning med Amanda, kan ju inte bli så mycket bättre?!


dagens planer är iaf: lunch på stan. varken mer eller mindre. värt. jag har inte ätit riktig mat på hela veckan känns det som. igår fick jag käka köttbullar och makaroner, värmt i micron, det är ju lagom gott... frukost hoppar vi så sparar man sig till lunchen istället, fint!

torsdag 6 maj 2010

SPOTIFY ÄR INTE ALLTID FÖR JÄVLA BRA!!

Och nu blev jag ännu mer irriterad. Det kommer upp ett jävla meddelande på spotify som man måste accpetera. Jag gör detta , man hade inte såå mycket annat till val. Och nu, nu går det för helvete inte lyssna på Imperiet, inte alla album med ebba eller ksmb. vafan är deras problem? tur att jag har alla album på datorn, jävla nötter. nu kör vi lite hederlig charta 77 tills jag stupar i säng.


SNÅL? EKONOMISK OM JAG FÅR BE.

småkollar på lyxfällan, jag förstår inte hur folk kan vara så jävla dåliga. jag blir så irriterad på folk som inte har kontroll på sitt liv. sen är jag irriterad på soc-fall, pundare och annat löst folk som lever upp våra skattepengar, som inte gör något vettigt alls. orkar inte gå in mer på det just nu, då blir jag bara allmänt förbannad.. jag har iaf lärt mig att ta vara på mina pengar, att spara och inte göra av med mer än vad jag har. därför finns det alltid pengar till allt jag vill ha, inom realistiska ramar förstås. LV-väskor och Chanel-solglasögon är ännu långt bort ;)

fint 7timmarspass
på bygget idag, det finns ju mycket som irriterar en där också, idag var det väl ändå ganska lugnt. finns lite saker att styra upp bara , vad som är rätt och fel. alla verkar inte ha koll så såna simpla saker.

eftersom det var stängning på ica så blev det inget quiz ikväll, för tråkigt. men nästa vecka är vi på gång igen ;)

onsdag 5 maj 2010

THE BLINDE SIDE

Det känns som man blivit en riktig filmnörd, har avverkat ännu en film ikväll. Jag som aldrig annars kollar på film , speciellt inte själv. Jag gillar ju att dra igenom en bok istället, håller fortfarande på med brown, läser bara några kapitel varje kväll och det är en fet bok. sen måste man koncentera sig för annars fattar man inte allt.

ikväll såg jag iaf: the blinde side. riktigt bra film, jag gillar sånahär filmer ibland. det var till och med att man fick fram några tårar på slutet och det händer inte ofta kan jag lova. de finns tillfällen man är extra känslig, som i slutet på american history x och när dumbledore dör i harry potter och halvblodsprinsen.


KUL MED TRÅKIGA KOMEDIER

Äntligen hemma från jobbet, lagom nyduschad till kvällens avsnitt av 2½ men, jag vatt sugen på en promenix i de fina vädret, men synen kan luras, det blåser något förjävligt ute så det räckte med de sju minuterna hem från bygget :) lagom är alltid bäst!

det blir lungt ikväll, jag känner inte för att gå ut och onsdagar har blivit riktigt dåliga gå-ut-dagar. trist, men sant. Lördagar är bäst, så det blir förmodligen på lördag istället. fint ska det va!

om ni ska se film, se inte the pool boys , sämsta filmen jag sett på riktigt länge. hatar komedier som är så dryga att man inte får fram ett leeende ens. bra jobbat liksom. se då istället: Bara Bea , det är en riktig komedi :)

tisdag 4 maj 2010

HARD WORK WORK!

jag var ledig till klockan tjugo i åtta idag.. sen väntade ett 9,5 timmarspass på mig. nu är jag helt slut, har tryckt i mig lite varma mackor och vill bara mysa ner mig i soffan. men måste fixa lite mat tills imorgon, då ska jag bara vara på bygget i nio timmar.. nån film blir det ikväll, ganska värt ändå.

måndag 3 maj 2010

STEREO LOVE

Amanda räddade min dag, gud vad jag gillar henne. Dagen gick fort och nu är man hemma, trött och så fryser jag om fötterna. Inte okej, blir nog vetekudden på dom..

Imorgon är jag ledig igen , mycket skönt :)
lyssnar på stereo love nu, bra pepplåt.

BLAH

sova-bort-dag känns det här som, men icke sa nicke. jobb 13-21 , motivation tack!

söndag 2 maj 2010

SORORITY ROW ÄR INGEN KOMEDI...

Asså, jag ska för en gång skull glo på film , har massa filmer som jag inte sett. Drar igång nån som heter Sorority row och det börjar med en stor collagefest, nice med en komedi. För såna filmer är lätta och se, man behöver inte tänka och bara på ca 1,5 timme. Så visar det sig vara en jäkla skräckfilm och när jag väl börjat se den kan jag ju inte sluta... Jag hatar att se skräckisar, speciellt själv. Nu har jag ont i hela bröstet, det blir sängen på detta.

Gossip girl är iaf grejer man kan lita på :)

PICS FRÅN FREDAGS

Kör lite valborgbilder, orkar inte mer. Det tar sån jävla tid, man kan ju bara ladda upp en bild i taget, lagom drygt. Fler finns på face, inte så många för vi fastnade inte riktigt på bild den kvällen ;)









SUSHI - VILKET JÄVLA PÅHITT!

Jonas och jag tog en promenad ute på Stensö, där det var vindstilla och jag hade inte behövt pälsa på mig så mycket kläder. Sen drog vi in till stan för att käka lite, han tycker att vi ska käka sushi. Eftersom Italia vatt stängt så fick jag ge det en chans. Nu kan jag iaf säga med erfarenhet att sushi är äckligt och jag kommer aldrig äta det mer. Och nu vet jag, soppan var just en jävla soppa också. Jag fick avsluta det hela med en milkshake på donken , nu börjar reprisen av Lyxfällan, gud vad värt :)

SUPERSTAR / THE ARK

Det blev en skitkväll på Olearys igår, men så är det ibland. Inte så mycket och göra åt..
Jag började min lediga söndag med att städa, lagom kul. Men när man skjutit upp det under hela veckan får man ju skylla sig själv. Nu har jag suttit ute i solen en stund, började blåsa o blev smått rastlös, och hungrig. Frågan är om man ska göra nått åt det?!

lördag 1 maj 2010

OLEARYYYYYS

det blev åka hem till skogen och få lite mat idag.. råkade ta en powernap på en timme, nu är man ju tröttare än vad man var imorse... jaja, nu blir det bordet på olearys iaf :)

MÅR INTE HELT OKEJ ASSÅ


valborg blev väldigt bra till slut. jag åkte hem till martin för att bli full helt enkelt, alla hade ungeför samma mål, vilket var skönt. när vi kände oss som mest lagom drog vi in till stan och så gick de mesta åt helvete. haha. förstår inte hur man kan bli så stört full , de värsta är att man får sina snilleblixtar när man är det och efter två minuter har man ingen aning vad man ska göra.. jaja, det var iaf en mycket trevlig kväll hos martin och på olearys. mycket folk man kände :)

det blir lite jobb ikväll, behövs nog. usch , jag har en av mina mindre bra dagar efter idag.