söndag 7 augusti 2011

VART KOM REGNET IFRÅN?

Igår efter jobbet åkte jag till farmor och farfar eftersom farfar fyllde år. Vi firade med smörgåstårta , det var mycket trevligt! Sen bjöd Jonsson på fest, vilket var lika bra som vanligt. Vi var på Vallen tills det började regna, och det var ju inte lite heller... Då gick vi vidare till Krögers, sen blev det äta maten på Max. Där något pucko tar Martins cykel. Jaaa, vi för bestämde oss för att cykla in till stan igår för att det var så fint väder. Ja, fan fick ju jag för det. Det spöregnade hela vägen hem, mitt hår mår inte för bra idag utav det. Det var ett säkert tecken på att jag aldrig mer kommer ta cykeln till krogen, där fick jag för att vara duktig. Jomen vi tackar för det!

Ikväll är det sista Strand, jag hoppas att det slutar regnar nu! :)

1 kommentar:

Anonym sa...

buy facebook likes
get facebook likes

http://bradpaisley.com/tour/nashville-tn-cma-fest-2011-06-09 http://drupalsn.com/learn-drupal/drupal-tutorials/converting-drupal-themes-drupal-6-drupal-7-my-favourite-additions-chan
buy facebook likes buy facebook likes buy facebook likes
I think it has a virus which should be able to fix and one of the usb ports has been pushed in but this should also be easy to fix. Everything else is in good condition? I paid around 1000 for it. The model is an HP DV6700.

buy facebook likes facebook likes [url=http://1000fbfans.info]1000 facebook likes [/url] buy facebook likes