söndag 30 oktober 2011

BIO: TINTIN

jag är helt slut efter helgen.
idag blev det bodypump, tv-shopping och biobesök . tintin blev det, jag blev positivt överraskad!
nu ska jag sova, imorgon är det en ny vecka med nya tag. fortfarande lite att fixa med lägenheten och så blir det självklart några besök på malkars! sov gott , hejhej!

lördag 29 oktober 2011

VARVAR NER

Idag har vi fortsatt med lägenhetsflytten, samt städat min gamla. Det har gått bra, vi har hämtat min nya soffa och handlat diverse saker på IKEA. Så det börjar bli fint och hemtrevligt här, dock kommer jag inte kunna inreda klart då jag ska få det omtapetserat, hoppas att det går fort! Nu är det typ mossgröna tapeter i vardagsrum och sovrum och en blå tapet i hallen, vitt vill jag ha, vitt vitt vitt! :) Imorgon ska jag köpa en tv och micro och sen får det vara bra för stunden.

Det blir lugnt för mig ikväll, jag hade en utgång i baktanken för jag har syndat med både pizza och Max den här helgen, men nu fick det vara bra. Jag orkar inte med nån utgång med maskerad, jag är för trött, jag har ingen utklädnad. Så jag har haft fredagstacos vid mitt nya köksbord med morgontidningen, yeeeey! Nu blir det en film och så somnar jag tidigt så jag orkar med träning imorgon :)

AMANDA F ÄR BÄST IÅR.

Amanda%20Fondell%20-%20I%E2%80%99ve%20got%20a%20woman

Tjena! Jag fick flytta igår och min familj hjälpte mig så det gick bra och fort! Idag ska jag hämta soffan och köpa lite andra nödvändigheter. Det känns jättebra :)

Nu har jag kollat på Idol eftersom jag inte hade tid att se det igårkväll, alltså Amanda F blir bara bättre och bättre, jag har hittat min favorit och hejar på henne!!

fredag 28 oktober 2011

I FLYTTAGEN

Packar ner det sista nu, hoppas på flytt i eftermiddag. Blir så trött på folk som inte kan hålla tider och som bara ska strula. Om man har bestämt något sånthär så kan man inte bara skjuta upp det när det är fler parter inblandade... Men det löser sig alltid och jag hoppas på det bästa! Hej hopp!

torsdag 27 oktober 2011

PEPPA & PRESSA


Hej. Det blev ett bra pass imorse, befann mig på gymmet kvart över sju och körde först uppvärmning på bandet (5 min gång i lutning, 5 min löpning) sen körde jag biceps, triceps, bröst och rygg 4 x 15. Jag läser Pt-Philips blogg flitigt och han skriver att man ska hela tiden pressa musklerna för att orka mer, vilket jag inte gjorde innan och stod därför still på samma vikter under flera veckor, men nu klarar jag mer och mer! Bästaste. Sen körde jag benböj(sumo) med en 14 kgsvikt 6 x 10 och utfall med 5 kgsvikt 6 x 10, tanken var 10 x 10, men jag måste öva mer på det! Men jag kämpade på bra och var egentligen helt slut efter det men körde ett par magövningar också!

Nu ska jag packa ner bland det sista och åka & slänga lite grejer.

onsdag 26 oktober 2011

COLORS IN THE WIND

Nu har jag arbetat klart för den här veckan, fyra lediga dagar. Eller lediga och lediga, det ska flyttas, packas upp och ner, bäras hit och dit och städas. Det lär inte bli speciellt lugnt, men det kommer bli så bra! :) Yeyeyeyeyee..

Colors in the wind fast på svenska. jag älskar Pocahontas, den och Anastasia kan jag se 100 gånger om.

nu ska jag se klart mina missade avsnitt Karatefylla, sen blir det sova för att vara pigg för gym tidigt imorgonbitti :)

MORGONPROMENAD

Började dagen med 1,5 timmes promenad, i rask takt då jag fick sällskap av en kompis som har långa ben. Då gäller det att hålla samma tempo!

Nu har jag putsat fönsterna och kollar på alla kartonger och det kaos som just nu råder, jag vill bara ha ett slut på det här nu!! Så jag ska fortsätta i Läckbergs senaste bok (Änglamakerskan) istället, jag har läst alla hennes böcker och alla är fantastiska, så har du inget och läsa? Haffa första bästa av Camilla Läckberg, dock föredrar jag att läsa dom i ordning.

Och sehärja, lyckades ta en bild igår!:)

tisdag 25 oktober 2011

BLACK JACK

Black Jack är ett väldigt roligt klipp från Karatefylla (vilket är ett tvprogram jag helt missat på sexan, sänds ikväll!). Hahaha, det är nästan så man längtar tillbaka till jobbet när man ser den här. Åh älskar minen på henne när han slänger upp alla sina mynt. Det bästaste hade varit om han spillt ut ölen också, hade varit pricken över i:et, hahahaha. Fast seriöst, så kan jag faktiskt sakna det ibland, jag hade många roliga stunder utöver allt sånthär :)

UNDERBARA TISDAGMORGON

som vanligt en tisdagmorgon var jag på gymmet innan kl 8 för att hinna köra en biceps, triceps, bröst, rygg, framsida lår och baksida lår-övning (4 x 15) för att sen avsluta med 30 min core. jag älskar core, alla behöver en bättre hållning och jag har väldigt lätt för att svanka så det är toppen för mig!

dock känner jag mig trött i kroppen idag, men det gick jättebra under träningen! och jag är så trött på att packa, det tar ju aldrig slut. jag har rensat ut en massa kläder, igen. vissa saker är fina och ska ges bort. och bara för det inser jag att jag har hur mycket kläder som helst och behöver liksom inte beställa hem två skitsnygga klänningar på nelly egentligen. det tar emot att inte klicka på gå till kassan-knappen , det riktigt kliar i fingrarna, men jag behöver spara pengar för det är mycket småsaker jag behöver köpa till min nya lägenhet. Det får helt enkelt vänta....

bild: ännu en gammal bild! jag tycker det är tråkigt att blogga utan bild, men är det bara jag som tycker det är precis astråkigt och ta kort på sig själv??

måndag 24 oktober 2011

BRA RESULTAT EFTER TVÅ VECKOR!

Två veckor med LCHF och jag har gått ner till dom måtten jag hade när jag var klar innan sommaren nu. Mycket bra kämpat , det känns mycket lättare den här gången men jag vet vad jag ska äta och jag var igång med träningen bra sen innan.

Träningen ger restultat också vilket är jätteroligt! Nu är midjemåttet nere på 65 cm igen och över magen är det 85 cm , vilket är en minskning på 3,5 resp. 4,5 cm , på två veckor! Det är så himla roligt det här! :)

bild: bra inspirationsbild! den är tagen januari 2008, alltså snart fyra år sedan. jeansen kommer jag i numera, men jag kan inte andas i dom.


söndag 23 oktober 2011

JERZDAY!

jaa, jag somnade innan halv elva igårkväll, vaknade vid åtta och var fortfarande trött. helt sjukt, men det väntades jobb idag med.

nu är jag helt slut, blir Jersey Shore nu kl 22 sen sängen. tar nya tag imorgon, ny vecka - bra vecka!


tjarå!

lördag 22 oktober 2011

FINASTE JAG VET


dödstrött efter 10 slitsamma timmar på jobbet, tråkigt att det faktiskt börjar en bra film nu som jag inte orkar se mer än tio minuter på... synd att Adams ray är på Palace ikväll, hade gärna velat kolla in honom men nu orkar jag inte. om det inte hade väntat ytterligare åtta timmar på bygget imorgon, då jaa kanske, men inte nu. tackar för mig denna fantastiska lördag....

bild: mina älsklingar Marc & Mulle.

fredag 21 oktober 2011

QUIZFREDAG!

Först ett par timmars jobb, inte för ansträngande. När jag väl hade en ledig fredageftermiddag så passade jag på att gå på pass. Det blev kondition/förbränning och styrka mage/lår, det var mycket ansträngande. Men väldigt roligt och göra något nytt! :) Nu i afton blev det en gammal pubquiz på Olearys, jag höll mig till vatten och vi var väl inte fy skam ikväll, men bättre kan vi?!



Bild: Emil och hans nya kompis, kissen :)

torsdag 20 oktober 2011

FAVORIT-SKIPPER

Yeyeye, Anna Skipper är tillbaka! Hon är hård och rättvis, en stor inspirationskälla. Jag tar in all inspiration jag kan för att bli så motiverad som möjligt. Att se mycket tjocka människor lyckas och gå ner i vikt, så kan jag också - och det har jag bevisat för mig också. Här är en bättre bild på min zuccinilasagne, det är mycket ost men det är så gott ju :)

nu: ser jag på Lyxfällan. ett annat favoritprogram.

BRA MORGONPASS!

Det blev ett pass på gymmet den här morgonen också och det gick så sjukt bra idag! Jag älskar verkligen att träna på morgonen, det är inte så mycket folk så man kan använda de vikter och maskiner man behöver och så är man pigg hela dagen.

Snart ska jag in till stan med min lilla syster, jag har inte gått på stan i Kalmar på flera veckor, dock har jag kanske egentligen köpstopp men tittar får man och mat behöver man :)

Bild: jag gillar verkligen min nya sportbh från Team Sportia. Champion 399:- , färgen är så sjukt fin och passar verkligen när man är brun.

onsdag 19 oktober 2011

UNDERBART SLUT

åh den här dagen slutade ju precis jättebra. kommer hem från jobbet och ett postavi ligger i lådan, så det var bara att åka bort till macken och hämta ut mitt fina paket med det ännu mer fina innehållet! min nya fina väska :) nu kan jag somna med ett stort leende på läpparna!

annars har jag bara packat idag, det börjar bli tomt på grejer och fullt med banankartonger, ett mindre kaos är det med andra ord. kuuuuul...

tisdag 18 oktober 2011

HÄRLIGA LEDIGA TISDAG

Ledig dag = morgonpass på gymmet! Det blev först lite gymövningar för bröst, ben, biceps och triceps och sen körde jag en halvtimme core. Jag gillar core, nu när jag gått några gånger får jag ut mer av det och är svettig när jag går därifrån, vilket jag inte var första gången. Det är härligt och ha träningsvärk i magmusklerna sen! :)

Jag har precis tryckt i mig en portion med zuccinilasagne, har gjort en ny omgång idag. Den är riktigt god, tycker det är fantastiskt att man kan äta bra och nyttig mat som är supergod! Den här dieten passar mig perfekt, jag behöver inte äta så mycket för att orka och den utesluter helt gluten vilket är utmärkt för mig! Min mage mår mycket bättre och är inte alls lika uppsvälld som innan. Om jag skulle haft lite bättre karaktär än några månader hit och dit skulle jag alltid köra LCHF, men jag tycker det är väldigt gott och äta sötsaker också!

Bild: Jag & Micke på Ernesto ilördags när vi firade Daniels födelsedag.

måndag 17 oktober 2011

LCHF SMOOTIE

det har blivit jobb hela helgen och jag ska jobba kvällen idag. innan dess har jag tänkt ta mig ut på en promenad och sen försöka packa lite till..

Till frukost har jag som vanligt druckit en smootie, jag klarar inte av att bara äta ägg med bacon, jag gillar inte omelett. Så när jag körde för ett halvår sen så drack jag smootien 7,5 vecka tror jag och jag gick ner bra på det. Det kanske inte är det bästa och ha bär i sin kost varje dag, men det handlar ju inte om många bär och jag lyckas ändå. knappt 1 dl turkisk yoghurt, knappt 1 dl grädde, 1 dl vatten(kolsyrat om man vill) och några hallon/blåbär toppas med kanel. Lätt att får ner och man håller sig till lunch på den!

lördag 15 oktober 2011

TRÖTTIS

jobbat, solat och födelsedagsmiddag för Daniel på Ernesto, nu är jag hemma och har sett Idol på playen. tröttast är jag och därför ska jag nana nu.

fredag 14 oktober 2011

YOGADE LITE IMORSE

Idag börjar jag inte jobbet förrän kl 16, lite segt att bara vänta på att dagen ska gå... Men jag var på gymmet halv åtta imorse och testade yoga. Jag vet att jag var på något yogapass när jag tränade på Nordic för hundra år sen ungefär... Alltså, det är inte riktigt min grej, jag tycker inte det är roligt och andas in och ut och in och ut, balanserar i konstiga positioner. Men det var kanske ett bra träningspass som omväxling?!

Nu har jag tvättat lite och packat ner lite saker i en flyttkartong, det är bara två veckor kvar! Åh , det ska bli så himla roligt och skönt att få något eget! Jag ser verkligen framemot det. Det blir nog en liten powernap nu innan jobbet :)

bild: mina älskade Jeffrey Campbell-skor som jag inte visat bild på?! Om jag har det så kan man se på dom igen och igen och igen för dom är så fina!!

torsdag 13 oktober 2011

LCHF-LASAGNE

Ja den här dagen började ju inte för bra i och med branden precis bredvid min arbetsplats, men jag hoppas att de som gjort det åker fast. Men jag började som vanligt mina lediga dagar med ett besök på gymmet, blev styrketräning , jag måste komma igång med kondition igen men det är ju så himla tråkigt när man inte har någon kvar efter en sommar med massa fest.

Sen lagade jag en ny maträtt,
lasagne ala LCHF. Jag rörde ihop en köttfärssås med färs, lök, chili, krossade tomater och creme fraiche, lät de koka ihop. Sen gjorde jag lasagneplattor av att hyvla en zuccini på längden. Det smakade liksom inte lasagne men var ett gott alternativ! Fem matlådor blev det.

Vill passa på och länka till
Malin Wollin, hon har skrivit om branden:Fotbollsfrun


dagens outfit: Jeans gina tricot, blus Zara, kavaj Stockh LM, skor Vagabond

BERGA CENTRUM BRANN NER

Jag är otroligt glad att vi på ICA klarade oss ifrån den här branden, men vem säger att det här är slutet? Vem säger att det inte var meningen att hela centrumet skulle brinna? Vem säger att det var något litet som tog fel och blev något stort? Vem säger att det lika gärna kan vara en svensk som gjort det? Vem säger att det kommer bli bättre nu? Vem säger vems fel det är? Vem säger att man måste elda för att man inte har någonstans att vara? Vem har svårt och skilja på rätt och fel och vad som är ditt och mitt?

Vad säger man till dom som inte längre ha ett arbete att gå till för att vissa människor har svårt att bete sig och är fullkomliga idioter.

Om man är inte är insatt så är Barometern det, dom har skrivit om det mesta som har hänt under ett par veckor, fullständigt vansinne är det som har hänt!

onsdag 12 oktober 2011

SYSTER SOL


Det blev en heldag på jobbet, 7-18. men det har faktiskt gått väldigt bra, nu är jag trött! kan beror på att jag vakna klockan fyra imorse och kunde inte för allt i världen somna om, så låg och vred mig i två timmar, sådär lagom roligt! men imorgon är jag ledig igen, yeyeye!

Syster Sol -Kärleksrevolt

bild: på thaien i Gbg med en mango dauquiri!

tisdag 11 oktober 2011

FIXARDAG

Mycket fix och trix idag! Förutom att ha varit på gymmet så har jag hunnit städa hela lägenheten, väldigt noga också. Jag ska nu i veckan putsa min fönster har jag tänkt, det är bara två veckor kvar till flytt, helt sjukt! Jag har tvättat hela dagen och varit på IKEA en sväng, blev både det ena och det andra. Nu ikväll har jag fixat lite med bloggen, jag har gjort så man lättare ska kunna hitta bland mina blogginlägg, om det är någon mer än jag som tycker det är kul så är de väl bra. Dock har jag hunnit skriva en hel del på tre år och jag är ingen flitig bloggerska.

Blir lite tv, sen sova för det blir en lång dag imorgon på jobbet! Hejrå!

HEMMAGJORD THAIMAT.

Det blev gym imorse, gick inte allt för bra. Det känns som en förkyldning är på gång, vilket jag inte alls är sugen på! Nu har jag ätit lunch och det blev ett par matlådor också, det blev min thaigryta idag, riktigt gott!

Det blir ingen bild (för det såg så äckligt ut då) men jag hade; kycklingfilé, kokosmjölk, röd currypasta, zuccini, aubergine, vattenkastanj, chili, cashewnötter i och så hade jag kokt broccoli till. Bästaste grytan hittills! :)

måndag 10 oktober 2011

HEMMA OCH BÖRJAR OM PÅ NYTT

Hemma efter en helg i Göteborg, det har varit så roligt att hälsa på Amanda. Vi har mest bara umgåtts och haft det bra, vi tog en tripp till Frölunda torg, vilket jag tyckte var mycket bättre än Nordstan, inte lika mycket folk och stress men samma utbud och allting under ett och samma tak, skönt när det är kallt och blåsigt ute. Vi har käkat god thaimat och ilördags lagade vi mat hemma och det blev en liten utgång, dock blev den ganska lugn men själv tyckte jag det var mest skönt.

Nu blir det inte några utgångar på ett tag, idag kör jag igång med LCHF igen. Det ska bli skönt och komma igång igen!

fredag 7 oktober 2011

DET REGNAR INTE ALLTID I GÖTEBORG

Idag har jag & Amanda varit på stan, vi käkade först lunch på en pizzeria som hade glutenfria pizzor, inte bättre än Italias men helt ok! Sen åkte vi Göteborgshjulet, kanske inte värt 95.- men vi tyckte det var trevligt:) hittade min mascara som inte finns i Kalmar och en fin blus på Zara.

Ikväll ska vi först till thairestaurangen sen får vi se vad som händer!

Armen i hjulet

onsdag 5 oktober 2011

KORT ARBETSVECKA

Jaha, det blev jobb 7,30-19,15 istället, men nu är jag ledig ända till på måndag, det känns så sjukt skönt och jag ska verkligen njuta! Fantastiskt att helgen ska spenderas i Göteborg också med bästa Amanda.

Det blev inget gym ikväll, alldeles för trött och tvättar och packar, känner att jag inte har något att ge ändå, ska försöka komma iväg imorgonbitti istället!
Bild: ja, det här har jag ätit till lunch tre dagar i rad, mättande utan onödiga kolhydrater.

tisdag 4 oktober 2011

FRÅGVIS

dagen: gym + core samt några timmars jobb.
dagens fråga: när ska jag hinna ännu ett pass på gymmet den här veckan när jag ska sitta på ett tåg kl 11.57 på torsdag och imorgon jobbar jag 7,30-18,30....
dagens fråga 2: är det mer höst i Götet än här, eller pallar man en helg i skinnjackan?
någorlunda svar: den som lever får se!

måndag 3 oktober 2011

MINGELBILD

Bild: Emil & jag minglar på Palatset!

söndag 2 oktober 2011

THE PARTY IS IN YOU

Ja, nu är den här helgen över. En himla massa jobb har det blivit men jag taggade om och följde med på fest igår, jag kände att jag behövde göra något roligt. Och vad kul det blev, sinnes! Vi samlades hos Mackan sen blev det faktiskt Palace för mig, Emil & Jonsson. En väldigt lyckad utgång där för en gångs skull, träffade en massa gamla kompisar jag inte sett på hur länge som helst :)

Nu blir det jobb tre dagar till, sen byter jag kust resten av veckan.


Jag & Johan Jonsson med vår kära vän, flaskan.