tisdag 31 januari 2012

SÅ MÅNGA ÅSIKTER



Äntligen hemma efter en lång dag! Jag körde först gym cirkel + core innan jobbet, nu blir det top model :) Imorgon är jag äntligen ledig, men det är ändå mycket som ska göras!

Oj, vad många som rasade över Bella-inlägget. Jag vet att smal inte är samma sak som att vara hälsosam, men att vara överviktig mår ingen bra utav. Jag vet att alkohol inte är bra för hälsan, jag dricker alkohol en gång i månaden. Jag tränar främst för att jag mår bättre utav det, jag blir piggare och för att få en mer vältränad och sund kropp. Avslutningsvis; jag mår bra, det är inte ett dugg synd om mig och jag tycker ofta som Katrin Zytomierska och henne hatar ni förmodligen också?!.. Hejrå :)

måndag 30 januari 2012

OM BELLAS KROPP

Blondinbella har lagt upp en bild på sig själv i bikini, över 600 kommentarer... jag har inte orkat läsa igenom alla, men ett par iaf. jag blir alldeles för irriterad för att sitta tyst. Det är ingen hälsosam kropp ni ser, jag blir vansinnig på alla tjejer som tycker detta. Som blir glada, inspirerade och annat trams för att hon lagt upp den. Tjejer som blir mer säkra på sig själva för att hon visar en normal och hälsosam kropp...

Nej, det är ingen hälsosam kropp. Jag har kämpat med min kropp i nästan ett år och jag är fortfarande inte klar. Men jag mår så dåligt när jag ser bilderna på henne, att hon låtit sig förfalla så och sen skriver att hon trivs så bra i sin kropp. Åh nu blev jag så trött, så jag går och lägger mig! Jag tycker annars att Bella är en bra förebild, en ung driven tjej - men här tycker jag inte att hon är bättre än Kissie eller Widerstedt.

BRA START PÅ VECKAN



Alltså, hur duktig är inte jag? Imorse bakade jag mina första brödbullar, i min köksmaskin jag fick i julklapp. Och nu har jag provsmakat en och dom blev jättegoda! :) medans dom stod på jäsning så tog jag en powerwalk på 7,7 km.

och dagens goda gärning: när jag kom tillbaka från min promenad så är det en gammal tant med rullator som försökte ta sig fram med ett jättestor kartong, så jag frågar om hon vill ha lite hjälp. och hon blev så glad, och frågade varför dom aldrig skriver om den snälla ungdomen! :)

söndag 29 januari 2012

JAR OF HEARTS



Avslutar helgen och kvällen med en låt jag gillar just nu. nya tag imorgon! :)

lördag 28 januari 2012

JAG ÄR DUKTIG IBLAND


Åhh jag är helt slut! Dagen började med nästan 10 timmars arbete och när jag väl var klar där så åkte jag direkt till gymmet. Jag kände att jag var tvungen och ta igen eftersom jag inte tränade itorsdags plus att jag har ätit massa godis på jobbet idag. Men är det lördag så är det. Jag lyxade till det med bastu och massagestol efter träningspasset som blev överkropp idag. Skönt! Nu har jag druckit min proteinshake och ska bara ta det lugnt, blir en tidig kväll när jobbet kallar kl 07,30 imorgon igen! Tjarå :)

fredag 27 januari 2012

PAPI RAUL-KLIPP



Ett gammalt men så roligt klipp med Felix Herngren! :)

Jag har varit uppe sen klockan åtta och idag är det en sånhär effektiv dag: städ & tvättdag. sjukt tråkigt, men man är så nöjd när man väl är klar :) i eftermiddag blir det lite träning, blivit dåligt med det den här veckan men kan nog bli ett pass i helgen också :)

torsdag 26 januari 2012

ROLIGT ROLIGT

Nemen hallå! Gårdagen var det fullt upp, först jobbade jag 10-18 och sen kom jag hem och gjorde mig redo för fest!! :) Maja & jag har peppat hela veckan, om inte längre och vi hade en mycket trevlig kväll igår. Det ballade inte ur överdrivet och vi tillbringade kvällen på Harrys, och det var som tur var inte tjockt med folk trots internationell dj... Vi dansade hos Fredsson, en hel del bugg bjöds det på! :)

idag hade jag ställt in mig på att må riktigt skitdåligt, men jag mår bättre än vad jag förtjänar. nu har jag varit och shoppat med Elin & Amanda. det blev ett par inköp, nöjd :)

nu ska jag vila lite i soffan. hej hopp!

tisdag 24 januari 2012

DAN FÖRE LÖNEDAN!

idag: gym cirkel + core, fix & trix innan jobb kl 14, följt av personalmöte.
imorgon: jobb sen peppa utgång! najs, nu är jag trött. godnatt! :)

måndag 23 januari 2012

BOKTIPS; BUTLER & ÖHRLUND

Hallå! Efter en massa träning hela helgen blir det vilodag, vilket verkligen behövs för jag har sån himla träningsvärk efter bodypumpen, ben och rygg är värst! :)

igår läste jag ut Grannen, som jag verkligen kan rekommendera! (men man måste läsa Nästan en vanlig man först eftersom det är fortsättningen.) jag börjar inte jobbet förrän kl 15 idag så tänkte börja med Ares tecken nu.

söndag 22 januari 2012

PUMP IT UP!

Yes, det blev bodypump! Det gick otroligt bra för att vara två veckor sen jag körde sist , men jag kände att jag hade mycket energi! Nu är jag inne i en sånhär bra period igen, underbart. Det blev fem dagar på gymmet den här veckan, väldigt bra jobbat må jag säga! :)

trots att det snöar så är jag på väldigt bra humör! bild: mamma tog en bra bild på mig under julen :)

lördag 21 januari 2012

VIT LÖRDAG BOKSTAVLIGT TALAT

det blev ingen utgång i afton heller. jag, johan, arnie & martin lagade lite tacos här sen kollade vi film hos Martin. det var mycket trevligt det också.

så snöar det, det var ju det sämsta som kunde hända.. om det inte är alldeles för mycket snö imorgon så kör jag lite Bodypump kl 10. eller ja, jag gör nog det i vilket fall men kommer kännas tungt om jag inte kan ta cykeln! :) godnatt!

4 FAVORITER

Hejhej! Ledig lördag - så himla härligt :) kvart i åtta vaknade jag, kvart över var jag på gymmet. lika bra att vara där så tidigt som möjligt innan alla vaknat, för jag hatar att trängas och vänta på mina maskiner och vikter när jag är där. det ska gå fort och det ska vara hårt och effektivt! bästa. överkropp + mage fick jobba på bra idag, får se om jag kör ben-pass eller Bodypump imorgon...

med mina rabattkuponger från Kicks så kom jag hem med min favoritparfym Burberry - London for Women och Teint Miracle Concealer från Lancomé som jag är jättenöjd med! Sen fick jag klicka hem mascaran och kajalen från hemsidan eftersom Kalmar inte har Helena Rubenstein i sortimentet, så dom landar väl om ett par dagar. Alla fyra produkterna ser ni på bilden och det är mina favoriter när det gäller smink och doft. Dock är alla grejerna himla dyra, men dom är bra och jag tycker dom är värda varenda krona :)

fredag 20 januari 2012

MAKROROS

Hej! En ledig helg igen, det blir dock lugnt ikväll. Jag tränade efter jobbet och nu ska jag se en film tänkte jag. Eller läsa i min bok.. Men det bästa är; idag kom Kicks-tidningen hem med ett par trevliga rabattkuponger! Det kunde ju inte passa bättre när både mascara, kajal, concealer och parfym tar slut samtidigt! Glad tjej :)

och träningen går bra, kör passen kondition/förbränning + styrka mage/lår varje fredagseftermiddag och man känner verkligen hur man får ut mer efter varje gång :) det är så härligt! eftersom det blir lugnt & nyktert ikväll så blir det gymmet imorgonbitti.

torsdag 19 januari 2012

FLICKAN & KRÅKAN



En av mina absoluta favoriter från Så mycket bättre..

Jag är helt slut efter dagen, först jobb 7-16 och sen tog jag promenaden in till Meddo. kände att jag behövde ny färg, det bästa hade ju varit riktig sol i utlandet. men man kan inte få allt. nu väntar jag in Biggest Loser, sen blir det nana så jag orkar med morgondagen :)

onsdag 18 januari 2012

YOGA ROCK

Bjuder på en posebild därja, formtoppen är långt ifrån men är på god väg! Jag gick aldrig nån powerwalk, istället kollade jag Malkars schema och upptäckte ett nytt pass Yoga. Det hette Yoga rock och var faktiskt mycket jobbigare än det yogapass jag varit på en gång innan. Sen att det spelades rockmusik gjorde det ju lite bättre! Körde 20 min på löpbandet innan, 6,5 km/h i 7% lutning, bra jobbat! Jag har druckit min proteinshake nu och mår fint! :)

NYA VITA TING

Ledig dag mitt i veckan är jätteskönt! Dagen började dock inte som vanligt på lediga dagar, inget träningspass med andra ord. Jag var tvungen och befinna mig i tandläkarstolen kl 09,10 så fick skjuta på det. Och vid halv ett hade jag lovat mamma & syster lunch, så var tvungen och städa och laga mat innan dess, så det har fortfarande inte blivit någon träning. Nu håller jag på med tvätten, så jag tror det blir en powerwalk ute i det friska istället!

Bild: nya gardiner & ny orkidé :)

tisdag 17 januari 2012

LÅNG DAG.

Åh äntligen hemma efter en jättelång dag! Jag började med gym cirkel + core, sen vidare direkt till jobbet. jag skulle jobba 10-19.15 men fick jobba två timmar till och stänga pga sjukdom. men det gick bra, skönt att jag är ledig imorgon iaf! :) nu ska jag läsa i min bok: Grannen.

måndag 16 januari 2012

FÖDELSEDAGSTJEJ

Idag fyller min lillasyster 21 år, stort grattis på dagen. Vi firade henne igår med familjen, jag(& Anton) köpte ett par jättefina öronhängen från Thomas Sabo, och hon blev glad :) nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! weeeey.

bild: tre år sen, 18årsdagen då firade vi din dag med utgång på Palatset!

söndag 15 januari 2012

HELGFIRARE

Nu är jag hemma en stund efter en lång dag, först jobb 7,30-15 sen snabbt hem och duscha för att sen åka ut till mamma & pappa för att fira Elins födelsedag som inträffar imorgon. Det bjöds på mat, och eftersom jag sparat mig till den goda maten hela dagen, så åt jag givetivs alldeles för mycket, så nu är jag fortfarande mätt - fem timmar senare... Och nu ska vi snart iväg på bio, Hamilton blir det i afton!

Jamen, imorgon har jag sovmorgon, jag vet ju hur väl jag kommer ta vara på den, senast klockan nio kommer jag vara uppe. Men tur är väl det att man inte lever kvar som den första tiden jag bodde hemifrån, då sov man till elva, gick upp och gjorde sig iordning en timme innan jobbet började...


Ja, men det var väl en trevlig jobbhelg?! :)

lördag 14 januari 2012

HELLO

Hello! Idag har det varit jobb igen och jag är som vanligt helt slut, jag ska strax krypa ner i sängen eftersom jag ska befinna mig på jobbet halv åtta imorgon igen.... Men jag hann med ett träningspass innan, bra jobb!! hello hello. ja, gammal bild...

fredag 13 januari 2012

ÄNNU EN EFFEKTIV DAG


Amen, ännu en effektiv ledig dag! Det började som sagt med tvätt sen åkte jag & min pappa till IKEA för att spendera pengar på tråkiga men nödvändiga saker... Sen fick han sätta upp gardinstänger, hyllor, lampor och en liten tavla :) jag är så tacksam för hjälpen! så nu är det jättefint här hemma och jag trivs bra och tycker att allt är toppen för tillfället :)

det blev lite träning nu i eftermiddag, två av mina favoritpass: kondition/förbränning + styrka mage/lår. det har varit uppehåll med det på fredagarna nu under jul och nyår så det kändes bra att få tillbaka det! jag trodde det skulle vara jobbigare, men det gick bra! men jag har ju hållit igång de här tre veckorna, kanske inte så mycket kondition - vilket jag måste komma igång med! blääää.

Och snön får gärna vara borta när jag vaknar imorgon :) nu blir det pizza & På Spåret-kväll med Hallon! :) hej hej!

SMÅ PROBLEM ÄR ÄNDÅ PROBLEM


Godmorgon! Dagen började nästan med ett tredje I-landsproblem, en granne hade glömt ta bort sitt tvättlås på morgonen, men som tur var va han hemma så jag kan tvätta nu. De två andra är att min favoritparfym tog slut igår, och den är dyr så jag blev väldigt ledsen eftersom jag måste köpa annat tråk för mina pengar.. Det sista problemet är att det är fantastiskt tråkigt att ha köpstopp när det kommer så sjukt mycket snygga kläder just nu, plus att det är rea överallt!! Men jag har en fin lägenhet, jag får väl vara glad för det istället?!...

Bild: och hur smal var jag inte här då??? fyra år gammal bild, men jag är på gång nu! :)

torsdag 12 januari 2012

TIFFANY



Ett av mina favoritklipp från Hipp hipp. De två första säsongerna är roligast, finns så mycket kul där.

DET GÅR BRA NU!

Men det går bra nu , dagens träningspass som blev styrka överkropp! Axlar, biceps, triceps, bröst, rygg och avslutningsvis mage, 100 st situps på pilatesboll är lätt numera! :)

och nu har jag gått 10,9 km med Henrik, jag hade glömt att jag lovat en promenad idag så det var bara traska när jag egentligen var helt slut efter gymmet. Lite trött är jag men ska vidare in mot stan för att fixa födelsedagspresent till min syster :) hejrå!

PS! bara finalavsnittet kvar av Paradise Hotel, yeyeye!

onsdag 11 januari 2012

FIN BILD.

jaaa, nu är jag ledig i två hela dagar! skööööönt :) nu kollar jag på Biggest Loser, det är mycket diet och träning och vikt just nu, det är mycket nyårslöften i luften... jag kör på som vanligt ett tag till sen får vi se om jag lägger på ett kol precis innan sommaren!;) jag tror det funkar ganska bra för min del.

bild: min gulliga bror & jag, visst ser man hur lika vi är? :)

tisdag 10 januari 2012

STÅENDE PÅ TISDAGAR

Amen hallå! Träningsvärken i baksida lår hade lagt sig tills idag så jag kunde köra hårt på dagens träningspass, gym cirkel + core. Vilket är stående på tisdagar, skönt med rutiner! Jag hoppas nog på lite träningsvärk i magen imorgon :)

sen blev det jobb 12-19.15 , jag fick charka hela passet så att platta håret innan jobbet var ju helt meningslöst.. och nu när jag kom hem från jobbet så är tapetseringen redan klar :) så underbart! det tog bara två dagar, och det är så fint här nu. dock måste jag städa lite mer, jag har dammsugit av det mesta. åhh, så kul att äntligen få fick färdigt här!

bild: kanske dags för solariet snart igen? och jag gillar min hårfärg så sjukt mycket och jag kan faktiskt aldrig tänka mig att bli blond igen! trodde man att jag nånsin skulle säga dem orden?! :)

måndag 9 januari 2012

STIG HELMER ÄR INTE ROLIG

hemma från jobbet, nu ser jag dagens avsnitt av Sveriges mästerkock :) sen blir det sängen, ska upp tidigt för att hinna med ett träningspass innan jobbet!

på tal om något annat, igår var vi och såg Stig Helmer-filmen. Det är bland det sämsta jag har sett, jag somnade till och med under filmen, så om nån har tänkt gå och se den, gör inte det!!!

MÅNDAG IGEN.


Då var det måndag igen, jag börjar inte förrän kl 15 men efter flera dagars ledighet tar det alltid emot lite extra att gå tillbaka. Jag hade tänkt träna idag på morgonen, eftersom nu har äntligen dom kommit hit för att tapetsera om :) men jag har sån träningsvärk på benets baksida så jag hoppar det idag, jag har kört tre bra pass i tre dagar i rad så jag vilar upp mig till imorgon. Så ska laga lite matlådor istället.

söndag 8 januari 2012

PUMP PUMP!


Nyduschad och hemkommen från ett pass Bodypump. Det var inte roligt och köra benövningarna idag, jag har sån träningsvärk, speciellt rumpan. Men det gick fint ändå. Jag hade inte kört det nya passet från december, axel och biceps-övningarna var mycket jobbigare än innan, men det är bara bra då får man kämpa lite extra:)

och jag är ledig idag också, så himla skönt! :) sen var jag smalare än på länge imorse, jag var tvungen och mäta midjan, 63,5 cm. det går framåt, yeyeyeye! sen ikväll när man ätit så ligger säkert måttet på 65 igen men man får vara lycklig för det lilla :)

lördag 7 januari 2012

HOLLYWOODHÅR?...

Hur du får "Hollywoodlockar"? Du låter håret självtorka, lätt som en plätt, vad ska man med en vågtång till eller vad man använder? haha, fast jag gillar ju självklart att ha platt hår bara för jag har lite självfall :)

NU ÄR NYÅRSLÖFTERNA IGÅNG...

eftersom det här blir en vit helg (om inte Suss blir frisk, för då vill vi bli fulla) så var jag på gymmet kl 9. jag har aldrig sett så mycket folk vid den tiden en lördagmorgon, jag tränar på morgonen för jag vet att det är lugnt då, man behöver inte vänta på en maskin eller vikter för att någon annan använder det. men det var ben + mage idag så gick det fint ändå.

som den positiva människa jag är så tycker jag det är skönt att det inte är så många som håller sitt nyårslöfte om att hålla igång träningen, jag skulle ju bli vansinnig om jag skulle vara fullt på gymmet varje lördagmorgon och man måste verkligen boka sina pass en vecka iförväg för nu är dom på gång. men jag vet, det lägger sig snart och blir som vanligt :)

det blev ben idag som sagt, jag hatälskar att köra ben på något sätt, eftersom man är starkare i benen så kan man ta ut sig på ett annat sätt än om man kör axlar som jag är jättesvag i. men utfallen är det värsta, men jag måste göra dom för att få en snygg rumpa! det bästa att man tar ut sig så är känslan efteråt :) nu har jag druckit min proteindrink och ska slappa en stund till Paradise, otippat;)



fredag 6 januari 2012

NYTT(IGT) ÅR



jag gillar den här tjejen på videon, hon har en hel del på youtube och jag tycker det är kul att hämta inspiration. ibland kör man fast på gymmet för man är så van att göra på ett visst sätt.

nu har jag ätit lax & broccoli till middag, jag var inte hungrig men vet att jag måste äta så åt det nyttigaste jag kom på och hade hemma:)

LÅNGLEDIG

Amen då är jag långledig, tre hela dagar. När hände det sist utan att jag bett om det?:) men det lär bli en "tråkig" helg utan alkohol för tjejerna på jobbet har bestämt utgång på onsdag. så nu har jag varit iväg och kört ett pass styrka på gymmet, jag körde överkroppen idag och så blir det ben imorgon och bodypump på söndag, känns som ett bra upplägg! Jag har varit ute så himla mycket nu känner jag och jag vill inte falla tillbaka i några dåliga vanor när jag jobbat så hårt den här hösten med träningen. och tanken är att det ska bli ännu hårdare nu :) weeeeey!

det blir lite städning & tvätt idag (gör man något annat på sina lediga dagar?!) och mellan tvättarna blir det nog ett par avsnitt Paradise hotel :)

onsdag 4 januari 2012

PANNKAKSFEST...

Slutade jobbet för en timme sen ungefär och nu har jag gjort pannkakor för jag tyckte jag förtjänade det... Förmodligen inte , och jag bara väntar på att jag ska spilla på mig själv eller på golvet och ångra att jag åt något överhuvudtaget.

Jag ska se ett par avsnitt Paradise innan jag intar sängen! :)

tisdag 3 januari 2012

THE HOLIDAY


Hallå ja! Äntligen hemma efter en lång dag. Men jag är glad att jag masade mig upp och åkte iväg till gymmet trots att jag hade velat ligga kvar i sängen och sova i två timmar till. Det blev gym cirkel + core som vanligt på tisdagar, jag tycker väl inte att gym cirkel är det absolut roligaste, men det är skönt att köra igång kroppen med det! Eftersom coren håller på till kl 9 och jag börjar jobbet kl 10 så blev det bilkörning för att stressa så lite som möjligt och jag är så glad att jag tränade på morgonen och hade bilen för nu är det värsta stormen med regn. Mycket skönt att bila hem och slippa bli så blöt :)

Imorgon ska jag jobba på min lediga dag, det går bra när jag är ledig fredag-söndag sen :) nu ska jag kolla på The Holiday som går på trean, en av de bästa filmerna!

Bild: jag & mammi <3

måndag 2 januari 2012

LISTAR 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja, jag körde LCHF-diet i två månader :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag tog tag i min träning och gick ner i vikt

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5. Vilka länder besökte du?
tråkigaste året på länge, jag har bara varit på Öland....

6. Är det något du saknar sen åren tillbaka som du vill ha år 2012?
säger samma sak som förra året, en riktig sommar! :)


7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
inget speciellt tror jag inte...

8. Vad var din största framgång 2011?
att jag tog tag i min träning igen, jag tycker ju det är så roligt!

9. Största misstaget?
kan inte påstå att jag gjort några misstag sådär :)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
nepp, hade väl en förkyldning i början av året och sen var jag sjukskriven en dag när jag hade fått en containerlucka i huvudet som jag inte mådde speciellt bra utav.

11. Bästa köpet?
Min nya soffa kanske?! :) väldigt trevlig att hänga i. iPhone var väl inget dåligt köp heller

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, skor, mat, skitbilen och nu lägenheten.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
mina fina vänner och min familj.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
resten av ditt liv, Someone like you, fest hos mange, Home, The edge of glory

15. Var du mer glad eller mer ledsen i år jämfört med tidigare år?
mycket glad!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Resa! och sen hade jag ju helst velat vara mer full men är ingen bra kombo när man tränar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
åh jag vet inte, att inte bli sockerberoende igen..

18. Hur tillbringade du julen?
med familjen, jobb på juldagen & utgång på The Sign

19. Blev du kär i år?
nej, jag har inte hittat den rätta än.

20. Hur många one night stands?
3

21. Favoritprogram på TV?
Jersey Shore, 2 ½ men, Masterchef & På Spåret

22. Bästa boken du läste i år?
jag har läst så sjukt mycket bra böcker!! Butler & Öhrlund har skrivit en massa bra böcker, Camilla Läckberg släppte en bra bok, sen gillar jag Sofi Fahrmans om Elsa, och massa massa fler. Jag ska bli bättre på att tipsa om bra böcker jag läser:)

23. Största musikaliska upptäckten?
Timbuktu. fast han inte är ny för mig så har jag återupptäckt honom, mycket pga hans medverkande i Så mycket bättre.

24. Något du önskade dig och fick?
ny lägenhet! :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
jag blev inte miljonär i år heller :P

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
vi firade med quiz på fredagen + spontanutgång så fick jag jobba hela min födelsedag, men jag var rätt nöjd:)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre ?
absolut , men man får blicka framåt

28.Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
jag tror jag hittat en stil som jag trivs i, har inte ändrats så mycket från förra året. jeans, klänning och blusar gillar jag:) kjol har jag även hittat tillbaka till.

29. Vad fick dig att må bra?
familjen, vännerna, mat, alkohol, arbetskompisarna, träning!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jude Law och Jake Gyllenhaal

31. Vem saknade du?
Amanda, efter hon flyttade till Göteborg.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Det är flera, men Maja är en utav dom.

söndag 1 januari 2012

GOTT NYTT ÅR =)

Som vanligt börjar jag ett nytt år med att inventera med hela personalstyrkan på ICA. Alltid lika uppskattat..... Nytt för iår var att jag inte var så förbannat bakis:) det blev en tröttfylla igår, alltid lika värdelöst och pisstråkigt. men jobba 10 h för att sen komma hem och fixa mat och annat tar på krafterna, men vi hade väldigt trevligt här och maten smakade bra, det var det viktigaste tyckte jag! Vi hade varit seriösa och slängt ihop en trerätters; kräftstjärtstoast, smördegsbakad oxfilé + potatisgratäng och till sist chokladpannacotta! Jag är imponerad av mig själv att jag lyckades så bra med mina uppdrag: för- och efterrätt :) Sen har jag fina vänner som tyckte lite synd om mig så dom drog vidare till en annan fest vid ett-tiden så jag fick sova :)

Nu är det nytt år, nya möjligheter! =) bilden: är från juldagen , det blev inte så mycket kort igår.