torsdag 7 februari 2013

inte alltid på topp...




Idag är jag ledig - Skönt! På mina lediga dagar brukar jag ha massvis med energi att göra av med och grejar eftersom det är kul. Nu är jag bara trött, jag vill inte göra någonting. men att ligga i sängen/soffan en hel dag är inget alternativ... Så jag har tvättat, tränat (och härjat med mitt kort igen..) varit och handlat och så har jag fixat lite i köket, och allt har varit precis jättejobbigt. för första gången på riktigt länge var jag sugen på att springa, men det kom lite snö inatt och frös på, nu är det plusgrader igen så det är halt så det blev lite träning för axlar, biceps och triceps och mycket mage såsom olika plankor på gymmet istället och 10 min högintensiva intervaller på bandet som avslut och det kändes riktigt gutt. jag kör tabata-intervaller. 20 sek löpning 10 sek ståvila, på hastigheten 13km/h hade jag idag. 

jag testade att göra en röra idag som jag läst om på olika bloggar, jag var skeptisk från början eftersom det är en tonfiskröra. och ja, jag gillade den inte alls. tonfisk, kvarg, ägg, rödlök och salt&peppar. neeee, jag gillar inte tonfisk men ibland måste man testa iaf man lärt sig att tycka om det. så jag slängde ihop min köttfärsröra istället, jag fullkomligt älskar den! nötfärs, vitkål, rödlök, champinjon o paprika , buljong och enligt recept ska det vara vatten o soja, men jag kör creme fraiche istället, blir krämigare och godare! idag fuskade jag lite och slängde i en creme fraiche franska örter - guttigt!! :) 

Senare i eftermiddag ska jag åka till mamma & pappa, det var länge sen jag såg dom så bjöd in mig själv igår. Så jag tänkte vila till ett avsnitt Arrow. Sååå bra, jag har bara sett två avsnitt men det känns som en serie i min smak och jag behövde något nytt att kolla på :) 

Inga kommentarer: