torsdag 11 juli 2013

morotskaka

Ännu en ledig dag men tråkigt väder, så då har jag tvättat, gått en morgonpromenad, varit och handlat, bakat, tränat, träffat en kompis, fixat mat och nu sitter jag i soffan :)

jag har åter igen känt ett sug att BAKA. jag tycker det är kul (om det går bra) och det blev morotskaka idag. jag har nog inte ätit morotskaka sen jag fick min glutenintolerans 2000, och det var inte min favoritkaka så det var inget jag heller önskade att äta. men jag fick smaka på en morotskaksmuffins hos Anna för nån vecka sen och den var lite torr men jag gillade smakerna. så jag hittade ett recept, den höjde sig inte i ugnen, jag vet inte riktigt vad det beror på men den smakar bra och glasyren blev jättegooood :)

sen blev det TRÄNING men Åsa. det var dags för armar, vilket jag bara tränade på pumpen förra veckan så det var riktigt najs med ett riktigt armpass! vi avslutade med plankan och tabataintervaller på bandet. jag tänker köra de där intervallerna så länge min fot inte krabbar för det suger verkligen musten ur en :) att åtta stycken 20 sekunder kan vara såå jobbiga!

nu har jag ätit min lax med grönsaker i ugn för att göra det så lätt som möjligt för mig :) igår efter jobbet var jag helt slut och såg två Morden i Midsomer på raken!! nu ska jag se det tredje som ligger ute på svtplay :)

hoppas på fint väder imorgon så jag kan soooola :) :)
en bit morotskaka 

Inga kommentarer: