söndag 14 juli 2013

fullt upp!

Godkväll!! Det har varit fullt upp hela helgen. Ifredags blev det benpass på gymmet, solade en sväng på fm, var på stan med mamma o Elin på em och käkade thaibuffé :) på fredagkvällen så var det köttfest hos Suss & Daniel, det blev inte så mycket fest för mig eftersom jag började jobba kl 7,30 på lördagmorgonen. men Piloten hade fixat massa kött som vi åt :)

igår jobbade jag hela dagen, sen var jag helt slut när jag slutade vid fem. jag hade tänkt springa en runda igårkväll - men det var så jäkla varmt! och jag var trött, så jag kröp ner med en bok o somnade runt 21tiden.. så kl 5 imorse var jag pigg som en mört och då blev det pw :)

ikväll har jag tränat axlar och mage, det gick riktigt bra!  jag fick sällskap av Åsa, det är alltid roligare att köra två, fast man kanske inte köra samma upplägg. innan jag stack bort till gymmet så slängde jag ihop en tacopaj - den som är gjort på mandelmjöl. och när vi skulle cykla hem så spöregnade det! hahah, så typiskt! sommarstrand kändes ännu längre bort då, så jag är inte alldeles för ledsen att jag missar strand även den här veckan.

Fredagsoutfit, linne Cubus, shorts HM (jättegamla!)

Inga kommentarer: