måndag 19 augusti 2013

ironman kalmar 2013

Ilördags var det återigen folkfest i vår lilla stad, Ironman ägde rum. Jag är inte mycket för sport, men jag var inne och kollade förra året och det var så härlig stämning och så kul att se hur dom orkar ta sig runt! Så vi var inne en sväng på dagen och sen var vi inne sista timmen - Heroes hour!

innan vi åkte in sista timmen så hade vi kräftskiva hos Tove o Viktor :) en hel del snaps och inga kräftor blev det och när vi sett den sista tappra killen springa in strax innan 23 så blev det en liten utgång på Krögers. sista för den här sommaren och sista fyllan på ett bra tag! men roligt var det , och det har inte varit en alldeles för spårad sommar, lite fylla men inte i närheten av vad det varit åren innan och träningen har jag skött hela sommaren, det går i rätt riktning :)

imorse var jag hos Emma och fixade håret, la i ny färg och klippte bort det slitna. känns så skönt :) jag hoppas träning trots två vilodagar i helgen och laddar för jobb i eftermiddag! jag vet att när jag väl kommit dit så går det bra :)

Jag o Daniel på Stortorget under Heroes hour

Växlingen från cykel till löpning, Gomes som vann ser inte ett dugg trött ut! 

Inga kommentarer: