tisdag 20 augusti 2013

dags för rutiner igen :)

Jamen, då har jag gjort dag 2 efter semestern och det gick fint när jag väl kom till jobbet igår eftermiddag. man saknar sina härliga jobbarkompisar mer än vad man tror! så det ska bli skönt att få in lite rutin igen, jag har sovit så himla dåligt den senaste veckan och det vet jag beror på att jag inte håller igång lika mycket eller på samma sätt som när jag jobbar, så igårkväll somnade jag på två sekunder och sov ända till klockan halv sju! jag vaknade inte en ända gång under natten och det gjorde jag faktiskt inte till måndagen heller, underbart!

men idag var det dags för träning igen. jag var trött och seg imorse, men när jag väl kommit ut och satt mig på cykeln så går det bra. och vilket gutt ryggpass det blev idag, riktigt bra! höstschemat har dragit igång igen men jag var inte alls sugen på att gå på mitt stående gym cirkel imorse, nu under sommaren då jag bara kört gym så saknar jag inte passen ett endaste dugg! jo, spinningen - det ska jag köra en gång i veckan har jag tänkt :)

Jag har glömt och skriva om tofflorna! Jag köpte dom på Nybrotoffeln, man får välja allt själv och så sätter han remmen efter din egna fot, jag fick dock lite skoskav så har inte hunnit använda dom så flitigt. Men fina är dom! och prisvärda, 450 :-

Inga kommentarer: