onsdag 2 oktober 2013

en bit på vägen

 Imåndags så började ett nytt program - Dessertmästarna. det såg jag på playen igår och jag tyckte det var helt okej! det tråkiga i början är att man inte får se allas verk, vilket jag tycker är det roliga. det är mycket snack och alldeles för mycket reklam, men ju färre deltagare det blir ju mer får man förhoppningsvis se! jag tycker det är helt fantastiskt att man kan skapa så fina desserter som dessutom smakar minst lika gott! jag tycker det är roligt att baka, men jag bryr mig inte sådär jättemycket om hur det ser ut och det är bara tårtorna som får lite uppmärksamhet! i sin enkelhet så är den klassiska sommartårtan med grädde och jordgubbar en riktig favorit!
Gräddtårta med jordgubbar

Och på tal om sötsaker, det börjar äntligen vända nu! Jag har inte samma sötsug som tidigare, jag är inte sugen på godis längre. Jag åt ett par chokladbitar i helgen, men det var inte gott. Det känns så himla härligt! Jag äter mörk choklad ibland, det tycker jag är gott men det räcker med en ruta så har jag stillat suget. Det sitter så mycket i huvudet, men när man väl ha kämpat emot och skaffat sig en ny och bättre vana är det så värt det!!! Det känns som att man är på rätt väg nu :) jag har sett gårdagens avsnitt av Kan du slå en pensionär? och det är lika bra som alltid. dom tog upp det här med att vara sockerberoende. det är ett sånt tänkvärt program, som jag tycker att alla borde se!

(Gammal bild från när man var blond)
Kroppen är slut, idag har jag feber så har fått stanna hemma från jobbet. Jag kan jobba med mycket skit, igår satt jag hela kvällen på jobbet med magknip - inget att rekommendera eftersom jag inte kunde röra mig för det gjorde så ont, så satt stilla i kassan. Så det blir vila ett par dagar till, det känns som inflammationen äntligen börjar lägga sig, jag har inte alls lika ont idag! Alltid något, men jag vill bara bli frisk så jag kan cykla bort till gymmet igen, saknar det alldeles för mycket! Jag har otroligt svårt att se att jag kommer sluta träna i dagsläget, kroppen mår så mycket bättre. Man orkar mer, får mer energi och som plus får man en snyggare kropp :) 

Inga kommentarer: