söndag 10 november 2013

budapest

en ledig helg går mot sitt slut, jag har gjort både mycket och lite - vilket har varit skönt och lagom. igår kl 8 körde Johan och jag ett gutt ryggpass(körde en trea på 70kg i marklyft!!), tanken var att köra armar idag men min hals är kass igen, så himla typiskt! efter gymmet så ställde jag mig i köket och slängde ihop en Budapestrulle! det krabbade nästan ingenting, jag var osäker på hur nötmarängen skulle bli men den blev bra! :)

igårkväll så var jag hemma hos Tove med Elin och barnen, vi käkade god middag och kollade på Så mycket bättre. Jag älskar det programmet och gårdagens program var riktigt bra med Ken Ring.

idag blev det som sagt ingen träning, så jag har kollat på några avsnitt Downton Abbey och så var jag och Anton ute en sväng på Hansa, jag köpte ljung som jag planterade på balkongen. nu i eftermiddag har jag varit hemma hos farmor och farfar och firat Fars dag. så det var det Budapesten var till för, fars dag-fika. den fick bra betyg och jag tyckte själv den var god trots att jag inte är så förtjust i Budapest (som glutenintolerant är det oftast den enda bakelsen man kan äta och får vid tillställningar, och jag är inte jätteförtjust i mandel eller nötter i kakor). men det gjorde inte så mycket för man var så mätt av kroppkakorna som farmor gjort, sååååå gott! det var så länge sen jag åt det.
Budapestrulle

Här gosar jag och Melissa lite :) 

Inga kommentarer: