lördag 4 januari 2014

jag gillade visst sushi

Jag startade dagen på Malkars i vanlig ordning, armar och mage blev det idag. jag klarade äntligen mina tre pullups, jag har kämpat med den tredje en längre tid nu och det roliga var att jag faktiskt klarade en fjärde också :) jag har de senaste åren kört så himla mycket planka så jag måste hitta nya utmaningar så nu kör jag vanlig planka på armbågarna med en 5kgsplatta på ryggen 3 x 1 min. det är jobbigt kan jag lova! bränner gutt i magen ;)

sen mötte jag upp Suss i stan, det är mest rea nu och det enda jag köper på rea är bodybutter på bodyshop, då det fyndade jag idag :) annars hittade jag inget speciellt. vi lunchade också och idag blev det sushi, jag testade det en gång för kanske fyra år sen och då gillade jag det inte. men det ser så gott och fräscht ut och jag borde gilla det, lax avokado räkor ris - det är ju bara sånt jag tycker om. och jag gillade det!! :) (glömde fota :P hahahaha) supergott, man blev inte sådär äckligt mätt eller utan lagom. det är ju inte sista gången jag äter det kan jag ju säga :)

trött kisse 

jag var lite sugen på utgång ikväll, jag frågade Johan igår efter vi kört bröst men dom skulle ha killkväll så jag stannade hemma. nu har jag sett klart hela säsongen av Blacklist - riktigt riktigt bra! ser framemot en ny säsong, nu tänkte jag börja på Rome, läste att den skulle vara bra. så taggar jag för ett morgonpass på gymmet, blir marklyft bland annat! :) 


Charta 77 kommer till Kalmar i februari! En spelning jag inte kommer missa, för gud vad man lyssnade på dom när man gick på högstadiet! :) 

Inga kommentarer: