fredag 7 mars 2014

bjuder på två dagens!

tjena! full fart hela dagen, började med glödyoga som vanligt på mina lediga fredagar. nu har jag äntligen börjat tycka om det, skulle köra lite cardio efter men ville testa en ny övning för rumpan och tänkte köra lite negativa chins när jag ändå var på plats, Johan bestämde att vi skulle köra armar nu ikväll annars brukar jag köra ett kort intensivt armpass efter yogan. de negativa chinsen gick riktigt bra, länge sen jag gjorde såna och det märks att jag ökat lite i styrka iaf, skoj! :) och eftersom dom gick så bra var jag tvungen och se om jag klarade att slänga upp 12kgs hantlarna i axelpress, har inte lyckats innan - inga problem! tjoho :) rumpövningen var också go, kommer jag köra fler gånger. sen gjorde jag 15 min cardio på crossen, fick räcka :)

det blev en lunch på stan med lillebror. han skulle hitta en skinnjacka och i sista butiken fann vi en snygg. jag köpte de svarta  Diesel jag har glott på ett par veckor nu, mina andra svarta jeans från gina har töjt sig alldeles för mycket och skulle behöva ett till hål i mitt skärp. jag gnäller inte överdrivet, kul att man märker på kläderna att man minskar fast man själv stirrar sig blind i spegeln! så nu ska jag inviga de nya svarta jeansen ikväll, svintajta och jag ska bjuda Tove på middag på Ernesto... vi får se hur det går ;)

från morgonens träningspass. nu ikväll blev det armar tillsammans med Johan. 

mina nya jeans från Diesel, Carlings 1099:- , jeans tycker jag är värt att lägga pengar på, det är bättre kvalité på de lite dyrare. tröjan är också ny, från Kappahl(!) bara 299:- 
Anton: har du ny tröja? jag: ja! Anton: aha.... fin.... Jag: det tyckte du inte va? Anton: näää, eller jo men inte färgen. HAHAHAHAH! 

Inga kommentarer: