torsdag 17 april 2014

bröd gjort på mandelmjöl

Jamen vilken fin men blåsig torsdag det blev. startade starkt med morgonpromenad tillsammans med tvätt. var iväg och handlade lite och sen bakade jag ett nytt bröd, jag var tvungen och testa det. ett glutenfritt bröd gjord på mandelmjöl, det behövdes inte jäsas eller bakas ut, hur lätt som helst. jag hittade det i senaste Mitt kök, min nya favoritidning tror jag, jag hittar så mycket bra och spännande recept, som oftast är enkla också. superbra! brödet blev bra, fast jag är inte stormförtjust i den där nötiga smaken men skivade det så jag kan rosta det vid senare tillfälle :)

sen cyklade i världens motvind ner till Stensö, för jag skulle få information om träningen som ska hållas på Skälby inom de närmsta veckorna, det är Herbalife som håller i dom så det var lite info om det. ska bli roligt och träna utomhus och i grupp, händer ju inte allt för ofta, jag gillar mitt gym men man ska traska utanför bekvämlighetszonen ibland! :) sen var jag och tränade på gymmet med min lillebror, han har blivit medlem nu sen han flyttade in till stan. det var roligt att träna med honom, jag fick bossa lite, gillar jag :) vi körde ett ryggpass, jag måste ta tag i mina chins om jag ska klara en innan sommaren! jag har varit alldeles för dålig på det nu... heja heja! imorgon är det dags för ben.
brödet gjort på mandelmjöl. superlätt! 

dom säljer billiga laxtournedos på citygross den här veckan, då får man passa på att lyxa till att ;) massa grönsaker till blev dagens middag. 

Inga kommentarer: