söndag 6 april 2014

grymt träningspass idag!!

Tjena! Igår blev det vilodag, jag skrev högskoleprovet och nästan hela dagen gick ju åt till det, sen när jag väl kom hem vid halv fem så var jag precis helt slut, att det var pisskallt och mulet gjorde inte saken bättre så jag stannade inne hela kvällen och åt popcorn, blev assugen på det häromdan och det var riktigt gott! hur det gick på provet får jag veta om fyra veckor, men kändes sådär!

då jag hade vilodag igår så var jag ju extra taggad på träning idag. men först blev det jobb till kl 15, kom hem och drog en powernap på soffan, kl 17 checkade jag in på gymmet. jag trodde det skulle vara kaos där då, men när jag kom, två "squaträcken" var till och med lediga, så jag haffade ett snabbt - för det var där jag skulle hänga nästintill HELA passet. Japp, det var dags för marklyft igen! woohoo, trots att jag ätit dåligt idag och jobbat så hade jag mycket mer energi än vad jag trodde. värmde upp med lättare vikter och sen var tanken tre treor på 80 kg, men körde ett till set med fyra reps och sen drog jag en etta på 90 kg, riktigt gutt! jag ska försöka öka till 95 nästa vecka, kändes bra i kroppen och om jag inte kört så tungt innan hade det nog inte varit några problem, tar det sakta men säkert för det är dumt att paja ryggen, men 100 kg känns nära nu! :) sen blev det frontböj och good mornings i superset, fyra set. alltså, om du ska välja EN övning i gymmet, kör marklyft. du aktivera hela kroppen och marklyft och good mornings är sjukt bra för bålstyrkan! du måste ha en stark bål för att orka lyfta tungt :) avslutade med superset i bicepscurl med stång 20 kg och tricepsarmhävningar kallar jag dom, smala armhävningar alltså. kommer ihåg när jag kämpade med att klara en, nu kör jag 10 st utan problem. mål: 3 x 10. undrar hur många vanliga armhävningar jag fixar nuförtiden? länge sen jag maxade i det... och som grädde på moset: TABATAINTERVALLER på bandet, fyfan där dog min energi, fick sänka farten på de två sista för jag hade ramlat ihop annars, hahahaha! som ni märker är jag sjukt nöjd med det här passet, veckans BÄSTA pass vågar jag påstå! :) imorgon är det dags för bröst och axlar, tjoho :)
såhär fin var jag igår när jag skrev högskoleprovet. körde på mina nya jeans, liknar de andra blåa jag har , men dom har gått sönder. så därför köpte jag ett par nya, sjukt nöjd med 30-längd på dessa, bra för mina korta ben!

efter passet var det dags för MAAAAAT!! varma mackor är ju så sjukt underskattat. här med tacofärs, rödlök, tomater och ost, plus gurka och paprika. satt riktigt fint efter träningen :) mätt och glad sitter jag nu i soffan och ska inte röra mig ur fläcken för det är dags att nana! 

Inga kommentarer: