tisdag 22 april 2014

maskerad i Kvarteret Skatan

behövde pigga upp mig, så här kommer ett roligt klipp från Kvarteret Skatan

Den här förkylningen verkar inte ge med sig ett dugg, har kämpat i tre dagar på jobbet men idag var det den värsta av alla, tror jag fick lite feber för jag började svettas jättemycket när jag satt i kassan och där är det alltid kallt och huvudvärken släppte inte. så jag fick lägga ner krigaryxan och trampa hem, det är inte ofta jag gör det, men jag var helt slut efter de två timmarna jag varit där så det var rätt beslut utav mig, för nu har jag legat i soffan hela eftermiddagen och sovit ett par timmar också.

så jag har sett veckans Game of Thrones. jag vet inte om det var en sån bra idé att börja se om serien när man precis börjat se på säsong 4, för jag har absolut noll koll på vart dom är i serien nu eftersom jag har läst böckerna. så ibland är jag före och fattar inte varför vissa människor lever och sen jag började kolla på säsong ett så är jag efter ibland... min tanke är att se om allt iaf :)

imorgon är jag ledig så då ska jag vila upp mig så jag orkar vara på jobbet på torsdag igen! :) träningen får väl vänta till helgen, minst...

Inga kommentarer: