fredag 2 maj 2014

andra andningen

hejhej! gårdagen bjöd på huvudvärk igen, tur att jag var ledig så jag kunde vila mig mycket. jag körde ett bröst och tricepspass på morgonen, kan varit det sämsta passet hittills.. jag hade ställt in mig på hög reps-pass redan innan och sänkte automatiskt vikterna lite, men det var så jobbigt.. så det var precis jättetråkigt att träna, och jag brukar aldrig tycka att det är tråkigt att träna. jag skulle ju vara med på utomhusträning på Skälby, men jag vågar inte träna utomhus nu när jag tror jag är allergisk så det fick jag hoppa över... men en långpromenad tillsammans med Tove orkade jag med igårkväll.

imorse var jag på yoga, det gick däremot väldigt bra. det var länge sen jag var på yoga nu kändes det som, så det var skoj. efter fyra månader så tror jag att jag har fastnat, i alla fall för glödyoga, jag har inte provat någon annan än. min tanke är att jag ska köra ett axel och magpass lite senare idag.

men nu ska jag strax åka och kolla på ett slagbord och så ska jag in till stan en sväng. jag har hittat en ny skinnjacka som jag tror jag ska köpa mig :) ha en fin fredag!

Andra andningen - är boken som jag läser för tillfället. väldigt lättläst och bra, den här författaren har flera redan utgivna böcker, men har aldrig läst något av henne. om slutet inte är allt för dåligt så kommer jag läsa mer utav henne. Inferno av Dan Brown var riktigt bra, i klass med Da Vinci-koden och Änglar och demoner. de andra böckerna han har skrivit har jag inte riktigt gillat, tycker om att läsa om gamla mysterier och den gamla konsten. är sjukt sugen på att resa till Rom nu! 

Inga kommentarer: