onsdag 4 juni 2014

russinfrallor och egen pizza

Perfekt väder för en bakdag och andra innesysslor :) jag testade ett nytt bröd från min bok "Nytt bröd" - russinfrallor , som vanligt blir dom aldrig likadana som dom i boken, mina blev inga bullar utan platta brödskivor, men att äta dom med leverpastej och gurka var inga problem!

klockan tre så tränade jag tillsammans med min bror, vi körde rygg och biceps. chinsen går faktiskt rätt bra nu, då känns det extra kul! jag har en ny favoritövning för latsen, med handtag i kabel - den tar riktigt bra! sen var det hem och göra pizza, det var länge sen jag gjorde det och det är så lätt! så det bjöd jag Anton på som återhämtning, haha! jag såg att dom börjat sända den danska säsongen av Paradise hotel nu, perfekt när det bara är finalveckan kvar av den norska :) så Anton o jag såg första avsnittet, helt klart godkänt, drama med en gång.

sen har jag bakat Daimsnitt från Jennys matblogg. så misslyckade! de flöt bara ut och jag åt ett par rutor och nu har jag så ont i magen. jag får se om dom smakar bättre när man tar upp dom från frysen.

jag tror jag har fått ordning på mitt internet igen, det är därför det har varit lite tyst. i måndags fick jag köa till bolaget tio i tio, det var en upplevelse i sig. jag var sändebud åt min far som skulle ha en whiskey som släpptes klockan tio. helt sjukt, det var jag och tretton män tror jag som köade för en whiskey. men jag fick med mig en flaska hem så pappan var nöjd!

russinfrallor - gjorda på bovetemjöl. goda men ett projekt i sig , kalljäsning tar sån tid. först jäsa två timmar, sen göra bullar och jäsa ytterligare en timme.. man måste ha tid för att baka ibland.

hemmagjord pizza, tunnaste botten får man om man kavlar på bakplåtspappret! smidigt och gott. Anton blev glad då jag inte lagt några bananer och inte kryddat med curry på hans del :P 

Inga kommentarer: