söndag 27 juli 2014

blåbärstårta

Godkväll! Det blir inget strand den här söndagen heller och den här veckan är det inte för att jag på något sätt mår dåligt, det här är nog den första dagen den här veckan som jag faktiskt mår väldigt bra. Men nej, ingen fest eftersom jag börjar redan klockan halv sju imorgon, puh! jag hoppas att jag kommer kunna sova ordentligt inatt, har sovit väldigt dåligt två nätter i rad bara för att det är så galet varmt!

tårtan blev populär på Antons kalas, det blev lite snålt med blåbär. eller jag hade egentligen ingen färdig idé hur den skulle se ut i slutet, hade först inte tänkt ha något på sidorna men det blev litegrann där iaf och då hade det varit bättre om det varit blåbär runt hela men det tåls att tänka på nästa gång. den blev väldigt god, jag hade ett lager vaniljkräm och ett lager blåbärsgrädde med lite limecurd i, det passade väldigt bra ihop. jag är inte jätteförtjust i blåbär så men den var väldigt god! jag var inte speciellt motiverad att göra den heller då jag inte mådde så bra ifredags och så var det varmt som attan..

helgen har bara bestått av jobb, men det har gått otroligt bra faktiskt och tiden har gått fort. nu väntar en ny vecka och jag hoppas att jag ska kunna komma iväg till gymmet imorgonkväll :)


Inga kommentarer: