onsdag 27 augusti 2014

i'm an albatraoz


nu har jag sovit bra två nätter, lycka! så imorse när klockan ringde kl 7 så visste jag varken vad det va för dag eller varför jag skulle gå, av vilken anledning. fick fundera en stund och insåg att det var ledig onsdag och tvättid. så det var bara att masa sig upp och jag piggade upp mig själv med en morgonpromenad. skönt! :) 

jag är återigen trött i kroppen, träningen går bra och jag hade lite känningar i halsen i början av veckan men det verkade ordna till sig. jag har köpt magnesium idag som jag ska börja ta för att se om tröttheten minskar. jag hoppas på det! förra sommaren gick jag inte upp ett endaste kilo tror jag, men då var jag frisk och kunde hålla igång, det har jag inte gjort den här semestern pga mycket sjukdom så vikten har ökat och jag har bara mig själv att skylla men det är så tråkigt att få börja om... gör om, gör rätt! så idag blev det ett benpass, det var på trötta ben jag cyklade hem i motvind, det ska kännas att man lever. så nu står återigen kyckling, lax, sötpotatis och mycket grönsaker på matlistan, det är ju inte att det är äckligt men det blir tradigt att äta samma mat vecka efter vecka. förutom havregrynsgröt, det skulle jag kunna äta till frukost, lunch och middag, hahaha :) 

jag tror jag ska ge mig ut i det fina vädret och premiärgå mina nya Asics jag har köpt idag :) jag behövde verkligen nya löparskor, fast nån löpning blir det inte ikväll. men ska försöka komma igång med den också! 

Inga kommentarer: