måndag 10 november 2014

nyttig jordgubbskräm

hejhej! trots att vi har haft det "nya" schemat i två månader så har jag svårt att ta in att jag är ledig på måndagar, men sjukt skönt efter en jobbhelg med många timmar! :) jag dras med ett envist halsont som gör att jag fortfarande får avstå ifrån träningen, men jag ska strax ut och gå en promenad med Anna. det är inte det härligaste vädret men ändå skönt att få lite frisk luft, och att röra på sig.

trots att jag inte får träna så har jag fått ny energi och motivation och kollar på nyttiga recept och ska återigen dra ner på godiset, det är svårast på jobbet men klarade både lördagen och söndagen utan :) jag ska köra lite periodisk fasta ett par veckor nu, jag testade i våras och klarade av dieten bra men åt rätt mycket godis under mitt ätfönster, det är kanske inte riktigt meningen.

jag var och handlade på förmiddagen och ska laga middag senare. jag hittade massa kul, bland annat Julte, så gott! jag längtar verkligen efter julen nu, att få julpynta med stjärnor och ljusstakar och små tomtar. julen är verkligen min favorithögtid! och så mycket god mat och bak det äts vid juletider. tillsammans med teet så åt jag jordgubbskräm till efter dagens lunch som blev grillad kyckling och sallad. jag hittade receptet i Gymgrossistens senaste tidning, det var fler recept där som lät trevliga som jag ska testa på :)

Jordgubbskräm
100 g lättkvarg
150 g frysta jordgubbar
1 dl Whey proteinpulver (vanilj eller jordgubb) 
(jag hade bara vanilj/päron som funkade fint)
0,5 dl kallt vatten

Mixa samtliga ingredienser i en mixer och servera direkt. 
Smaklig spis! :) 

Inga kommentarer: