fredag 16 januari 2015

kikärtsbiffar

Idag är det ingen vanlig dag - det är min lillasysters födelsedag! Hurra hurra hurra :) ikväll har hon bjudit in på kalas så vi kan fira hennes dag. jag erbjöd mig att göra tårta, den har jag fixat det sista på idag, så nu står den och väntar i kylen. bilder på den kommer vid ett annat tillfälle!

jag började dagen med en morgonpromenad, halsen gör fortfarande lite ont så få nöja mig med promenader så länge. när jag kom hem så rullade jag ut yogamattan och körde lite yoga. när jag kör hemma så gör jag sånt jag tycker är kul och kommer ihåg, när jag väl rullar ut mattan hemma så börjar passen bli längre i alla fall, så något måste ju fastna ;)
bild från promenaden. jag gick Ängöleden, förbi Fredrikskans, Lindö - hem. en skön runda som tar ca 60 min. idag gick jag väldigt fort såg jag på appen när jag väl kommit hem. 

Dagens lunch: Kikärtsbiffar! jag vet inte vad jag hade förväntat mig att dom skulle smaka, jag vet inte heller om jag snålade med kryddor men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. men dom var inte äckliga, men jag får nog testa en gång till för att få till det :) sen tar jag gärna fram ett recept men kollar inte på det så noga när jag väl lagar mat, så det blir inte alltid så bra men vissa gånger blir det jättebra! det är en chansning man får ta :)

dagens smoothie dricker jag till mellanmål nu. jag är helt såld. idag blev det björnbär, mango, banan, blodapelsin, hallon och mandelmjölk. MUMS! 

Inga kommentarer: