måndag 16 mars 2015

tillbaka på gymmet!

Hej du lediga måndag! Det kändes otroligt skönt med en ledig dag idag och jag har börjat att få till sömnen igen, vaknar utvilad omkring sju vilket jag tycker är en rimlig tid. så upp o hoppa och ut på morgonpromenad! Solen sken och jag körde morgonpasset i P3 i lurarna, det blev favvo-rundan på Svinö. sen kom jag hem och åt frukost, sen blev jag trött. hahaha. så jag vilade lite, åt lunch och sen trampade jag bort till mitt älskade gym. jag var faktiskt inte ett dugg taggad fast jag har laddat i flera dagar, men jag gjorde mitt rygg och bicepspass enligt planen och det var riktigt tungt idag. vadå sänka vikterna efter två veckors frånvaro pga sjukdom??? om hjärnan är trög så får kroppen lida, hahaha men det kändes bra att komma igång igen :) och så blev det en skön stund i massagestolen efteråt! Yey, nu är jag på gång igen- vilket känns så bra!
Efter träningen blev det lite handling och så har jag lagat mat. jag har lite idétorka på maträtter, så gjorde min vanliga rätt - kycklingfilé i ugn + ris. idag hade jag sallad till men ska koka ärtor till matlådorna, det är smidigt, och gott. jag gillar kyckling, men ibland är det kul att laga något annat. jag får söka runt lite på olika receptsidor för att hämta inspiration :)
nu är jag helt slut, har landat i soffan och inväntar kvällsmålet som kommer bli fruktsallad. längtar, hahah :) den här veckan är det bara jobb i tre dagar och sen har jag långhelg, känns gutt!

tillbaka på gymmet igen, tjoho! :) älskar det här linnet från Röhnisch!  

Inga kommentarer: