torsdag 23 april 2015

tagga för en superrolig helg!

Hallå där! Åh vad jag älskar att vakna pigg och utvilad varje morgon :) jag vet att jag snart få trycka i mig min underbara gröt och sen åka bort till gymmet för ett härligt träningspass, underbart att starta dagen så. Idag stod mitt benpass på schemat och den sista cirkeln var brutalt jobbig, om jag inte va svettig sen innan (det var jag, efter 5 min på gymmet så rann det om mig, haha!) så blev jag det under den i alla fall. Sumo lyft, sumo upphopp, burpees och tuc-hopp, mina ben var helt slut efteråt, sjukt jobbig. Idag körde jag på Västra så jag fick sitta en kvart i massagefåtöljen efteråt och äta min riskaka och dricka min proteinshake, vardagslyx!! :)

Nu har jag börjat packa ner det jag ska ha med till Stockholm (har tänkt noga så jag inte packar ner onödigt många saker, lättare sagt än gjort...) och så har jag gjort lite färdkost i form av chokladbollar :) jag ska försöka tänka på att äta gott, inte allt för onyttigt och tänka på portionerna när jag är iväg, men inga förbud eller liknande. Om jag orkar med träning så kör jag, annars vilar jag. Ingen hets eller tvång till någonting, bara ha kul och umgås med familjen :) det ska bli så mysigt och roligt. Jag tänkte köra mitt återstående pass imorgon bitti innan vi åker men har tänkt om och kör det ikväll efter jobbet, jag körde tidigt idag och det är ett överkroppspass så det borde funka fint, inte helt optimalt men när allt ska klaffa får man göra så ibland :) Nähä, nu är det nog dags för lunch, tjoho :)

Nytvättat hår till helgen, för tvätta håret när jag är iväg orkar jag verkligen inte med. Just att tvätta håret är inte jobbigt, det är efterarbetet, att föna det i 17 år till exempel... 

Det var rätt lugnt på gymmet när jag kom strax innan halv åtta, men jag stod här i mitt lilla hörn nästan hela passet så det funkade fint för mig :) 

Inga kommentarer: